STOLNI TENIS 48. Otvoreno prvenstvo M. Sobote za mlade i 3. Memorijal M. Ungera

Dolazećega vikenda u Murskoj Soboti, u susjednoj Sloveniji, tamošnji stolnoteniski klub Sobota organizira interesantne turnire. U subotu, s početkom u 9 sati, je to tradicionalno 48. Otvoreno prvenstvo za mlađe kategorije (najmlađi kadeti/najmlađe kadetkinje r. 2006. i ml, mlađi kadeti/ml. kadetkinje r. 2004. i ml., kadeti/kadetkinje r. 2002. i ml., juniori/juniorke r. 1999. i ml.), a u nedjelju od 10 sati 3. Memorijal Mirka Ungera starijega, za života velikoga prijatelja međimurskoga stolnog tenisa, na kojemu će se igrati veteranske kategorije (veterani/veteranke do 49 g., veterani od 50 – 59 g., veteranke 50 g. i starije, veterani 60 g. i stariji.

Na turniru za mlađe kategorije, za one koji osvoje treća i četvrta mjesta u skupinama organizira se i utješno natjecanje, sve to uz prijavninu od 7 EUR, a prijave se najkasnije do četvrtka 31. kolovoza šalju na ntksobota@gmail.com.

Na Memorijalu prijavljeni se osim u svojim starosnim kategorijama mogu prijaviti i za nastup u apsolutnoj kategoriji od 14 sati nadalje, a pobjednici će razigravati i za prijelazne pokale. Prijave se najkasnije do petka 1. rujna također dostavljaju na ntksobota@gmail.com. Iznos prijavnine je dobrovoljni prilog, a svim natjecateljima je osiguran besplatan ručak (ćevapi i rajčica).

Propozicije za 3. Memorijal M. Ungera starijega mogu se vidjeti na stranici Hrvatskoga stolnoteniskog saveza hsts.hr/pingić nadolazeći turniri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije