Vijesti / Sport
Sport
STOLNI TENIS Noa Vresk treći na 48. Otvorenom prvenstvu Murske Sobote

STOLNI TENIS Noa Vresk treći na 48. Otvorenom prvenstvu Murske Sobote

Nakon dosta vremena članovi nekog od međimurskih klubova ponovo su sudjelovali na Otvorenom prvenstvu Murske Sobote za mlade u stolnom tenisu, već treću godinu Memorijalu Mirka Ungera starijega. Bili su to članovi Mihovljana, koji su tako obnovili nekad tradicionalno igranje na ovom turniru u prijestolnici slovenskoga Prekmurja.

Jaku konkurenciju su uz mlade Slovence i Slovenke u subotu pojačali i reprezentativci Kazahstana pa je turnir imao međunarodni karakter. Kući su donijeli i tri odličja, a upravo je najbolji mladi Kazahstanac u polufinalu kategorije kadeta u polufinalu spriječio prolazak Noe Vreska u borbu za zlato pa se najbolji Mihovljančan na turniru morao pomiriti broncom.

U istoj kategoriji natjecao se i Dominik Toplek, koji je nakon prolaska skupine, nažalost, u četvrtfinalu igrom ždrijeba namjerio na  svojega klupskoga kolegu Vreska, od kojega je izgubio. Ostalo troje članova Mihovljana na turniru nije prošlo kvalifikacijske skupine, ali je bilo uspješno u utješnom natjecanju gdje je Hana Zadravec bila druga među juniorkama, a Filip Vinković treći među juniorima, dok je Denis Toplek iz igre ispao u četvrtfinalu kategorije mlađih kadeta.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!