JUDO KLUB ZRINSKI upisuje nove članove u judo školu

>> JUDO KLUB ZRINSKI upisuje nove članove u judo školu

Judo klub Zrinski Čakovec poziva djevojčice i dječake u dobi od 5 do 14 godina na upis novih članova danas u ponedjeljak 11. rujna s početkom u 18:30 sati u dvorani Streljane Čakovec na SRC Mladost (Sportska ulica – između bazena i stadiona SRC Mladost).

Dani otvorenih vrata traju kroz cijeli 9. i 10. mjesec ponedjeljkom i srijedom s početkom u 18:30 sati. Treninzi se sastoje od dijela fizičke pripreme, motoričkih i koordinacijskih sposobnosti, razvijanja osjeta ravnoteže te tehničkog dijela gdje se izmjenjuju tehnike bacanja u stojećem stavu i tehnike u parteru kao zahvati držanja, poluge i gušenja.

U džudo školi, u predstojećoj sezoni, postavljeni su ciljevi daljnjeg kontinuiranog razvijanja kluba u vidu promicanja džuda, sudjelovanja na sportskim natjecanjima, polaganja pojaseva, odlazaka na razmjenu treninga s prijateljskim klubovima i održavanja ljetnih kampova.

Također, pozivaju srednjoškolce i studente na upis u stariju grupu, ponedjeljkom u dvorani streljane Čakovec (od 20:30 sati) i petkom u dvorani policije PU Međimurske (od 19:00 sati).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije