POZNATI GOLMAN Međimurec Dražen Ladić blokirao Dinamo

Dinamov savjetnik, Zdravko Mamić sazvao je izvanrednu press konferenciju.

– Informirali su me da je Dinamo prvi put u 15 godina posljednjih godna blokiran. Jučer pod kraj dana Dinamo je blokiran: Ladić je dobio presudu protiv Dinama u visini od 7,5 mil kuna. Dinamo je još od 2002. godine u sudskom postupku s nekim bivšim igračima pa tako i s Draženom Ladićem.

Ovršio je račun Dinama i račun je blokiran jučer i nadam se da će danas tijekom dana Dinamo podmiriti obvezu”, kazao je Mamić na početku press konferencije, piše N1.

– Ovo vas iz prve ruke izvještavam iako ste to na stranicama Fine mogli još jučer vidjeti. To mi je okidač da se obratim navijačima i građanima jer idemo jednoj kulminaciji uništanja čitavog hrvatskog nogometa, a prevnstveno reprezentacije i Dinama. Ladiću čestitatm na upornosti nemam ništa protiv tog njegovog poteza. Mi ćemo to tijekom dana uplatiti i deblokirati – rekao je.

Dinamo također mora platiti 300.000 eura u korist bivšeg trenera Osvalda Ardillesa.

– Nisam bio tada u klubu kad su nastali ti dugovi. Došao sam u klub kad ga je trebalo spašavati, a to je kad je ostao bez ičega sa više stotina milijuna kuna i kad je završio u stečaju. Sa svojim suradnicima napravio sam moderni uspješni sportski stroj koji nikad nije zakazanio jednu lipu platiti poreza u proračun ili zaposleniku plaću – rekao je Mamić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije