VIDEO Dražen Ladić ‘Čekao sam Dinamo 15 godina, dosta je bilo’

Proslavljeni hrvatski golman Dražen Ladić ‘blokirao’ je račun Dinama nakon što je klubu na naplatu sjela presuda prema kojoj Dinamo svom bivšem vrataru mora platiti 7,5 milijuna kuna.

>>> POZNATI GOLMAN Međimurec Dražen Ladić blokirao Dinamo

– Dugo sam bio strpljiv, sve to trajalo je 16 godina, drago mi je da je valjda završilo. Neću sad iznositi prljavi veš kojeg je u postupku bilo, uvijek ga u takvim sporovima ima. Drago mi je da je i Zdravko Mamić rekao da će podmiriti dug prema meni, da će poštovati odluku suda. Pokazalo se, kad je on nešto javno obećao, onda je to i napravio – kratko je za Večernji list presudu prokomentirao i sam Dražen Ladić.

“Svetina se više nije javljao”

U RTL-u Danas Ladić je kazao da je se u posljednjih desetak dana nekoliko puta čuo s direktorom kluba Tomislavom Svetinom. – Na žalost nismo uspjeli realizirati sastanak koji smo dogovorili jer se Svetina više nije javljao.

Nakon par dana više nisam imao što drugo nego sam se odlučio na jedino što mi je preostalo – kazao je Ladić. – Zašto se nisam uspio dogovoriti s klubom, vjerojatno zato što nije bilo niti pokušaja nagodbe – zaključio je Ladić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije