Vijesti / Sport
Sport
ANTONIA RUŽIĆ među osam u Barceloni

ANTONIA RUŽIĆ među osam u Barceloni

Vrlo dobar rezultat ostvarila je Antonia Ružić na jakom međunarodnom turniru iz kalendara Tennis Europe (1. rang) za juniorke i juniore do 16 godina održanom u Barceloni.

Antonia je na turniru bila postavljena za 8. nositeljicu. U prvom kolu bila je bolja od španjolske igračice Caroline Gomez 62 64, a u drugom od Fauste Zykute iz Litve 60 61. U četvrtfinalnom susretu zaustavljena je od druge nositeljice turnira Ruskinje Diane Shnaider rezultatom 63 61.

S istom igračicom Antonia je nastupila u parovima. Odličnim igrama plasirale su se u finale turnira gdje su pobijedile Španjolke Gemu Lairon Navarro i Anu Planu Ventusu 60 64.OP ČAKOVCA DO 14 GODINA: POBJEDNICI IVAN ŠODAN I MARIJANA MAJETIĆ

Službena sezona teniskih turnira na terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu završena je Otvorenim prvenstvom Čakovca za dječake i djevojke do 14 godina. Turnir je i ove godine brojem i kvalitetom igrača potvrdio visoki  (3.) rang u kalendaru Hrvatskog teniskog saveza.  Ove godine na turniru su nastupila 24 dječaka i 15 djevojčica iz teniskih klubova cijele Hrvatske.

U konkurenciji dječaka turnir je zasluženo osvojio mladi Splićanin Ivan Šodan, drugi nositelj na turniru. U finalnom susretu punom dobrih poena i preokreta, nakon velike borbe u tri seta, pobijedio je Bartola Borsea, člana HTK Zagreb rezultatom 62 06 76. U konkurenciji parova turnir su osvojili Dorian Vasung i Viktor Boban.Među djevojkama najbolja je bila prva nositeljica i drugorangirana igračica hrvatske rang liste Marijana Majetić iz Teniskog kluba Zagi. U finalnom susretu slavila je protiv klupske suigračice Petre Marčinko uvjerljivim rezultatom 62 61. Tena Rajki i Marijana Majetić osvojile su turnir parova.

Više se očekivalo od domaćih predstavnika. Najbolji rezultat ostvario je Roko Babić plasmanom u drugo kolo glavnog turnira.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!