Vijesti / Sport
Sport
KOŠARKAŠI MEĐIMURJA u 2. ML sjever

KOŠARKAŠI MEĐIMURJA u 2. ML sjever

Pred košarkašima Međimurja je natjecanje u 2. muškoj ligi Sjever u sezoni 2017./2018. Od ove sezone ekipe Grafičar i Podravac se natječu u 1. muškoj ligi. Ekipe Ivanić i Petar Zrinski (Vrbovec) su priključene regiji Centar. Ekipa Mladost (Đurđevac) je zamrznula status drogoligaša.

Nove ekipe u 2.ML Sjever su KK Virovitica, KK Labrada 1971-Žurko (Trakošćan) i ekipa KK Podravac II (Virje) koja igra van konkurencije (1. ekipa se natječe u 1. ligi). Sustav je trokružno natjecanje, nakon kojeg prvak stječe pravo igranja završnog turnira za ulazak u 1. ligu u slijedećoj natjecateljskoj sezoni.

U 1. kolu 14. listopada Međimurje dočekuje Koprivnicu u subotu u dvorani 1. OŠ Čakovec od 17:30 sati. Nakon toga gostuje kod Podravca 2, dočekuje Viroviticu, gostuje kod Radnika, dočekuje Bjelovar, gostuje kod Ivančice i za kraj prvog kruga  ugošćuje krajem studenog ekipu Labrada 1971 - Žurko.

Počinje 4. košarkaška liga

U 4. ligi u subotu u 19:00 sati igraju Vinica i Lepoglava. U nedjelju u Kotoribi od 16:00 sati igraju Dubravčan i Vindija, od 17:00 sati Donji Kraljevec i Petrijanec te od 18:00 sati Kotoriba i Grafičar 2 te Čakovec Globetka i Nedelišće.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!