Vijesti / Sport
Sport
SPORTSKI VIKEND Odbojkaši Centrometala danas dočekuju zagrebačku Mladost

SPORTSKI VIKEND Odbojkaši Centrometala danas dočekuju zagrebačku Mladost

U 3. kolu 1. HNL za žene naši klubovi gostuju. Katarina Zrinski gostuje kod Neretve u subotu od 11:00 sati, a Trnava kod Pregrade u nedjelju u 15:00 sati.

Međimurje u 9. kolu 3. HNL istok u subotu u 15:00 sati gostuje u Ždralovima kod Mladosti.

U 9. kolu 4. HNL u subotu od 15:00 sati igraju Mladost Komet – Dinamo (Domašinec), Rudar – Zelengaj, Sloboda (Slakovec) – Bednja i Podravina – Nedeljanec, dok su nedjeljni parovi Pušćine – Polet (Sveti Martin na Muri), Međimurec – Novi Marof, Jalžabet – Nedelišće i Plitvica (Gojanec) – Sloga (Čakovec).

U 1. ŽNL u subotu od 15:00 sati igraju Centrometal – Dinamo (Palovec), a u nedjelju Mladost (Sveta Marija) – Jedinstvo (Gornji Mihaljevec), Naprijed – BSK, Spartak – Omladinac (Novo Selo Rok), Podturen – Graničar (Kotoriba), Trnava – Hodošan, Sloga (Štrigova) – Sokol i Galeb – Polet (Pribislavec).

U 2. ŽNL skupina A u subotu od 15:00 sati igraju Kraljevčan 38 – Dubravčan, a u nedjelju Mladost (D) – Croatia, Drava (K) – Vidovčan, Borac PMP – Mladost (I), ČSK – Omladinac (DS), Dubrava – Budućnost (M), Jadran – Jedinstvo (NSD) i Budućnost (P) – Radnički.

U 2. ŽNL skupina B dva subotnja susreta od 15:00 sati su Šenkovec – Venera i Hajduk (Š) – Mura, dok se u nedjelju sastaju  Omladinac (M) – Zasadbreg 77, Trnovec – Plavi (Pek.), Hajduk (B) – Bratstvo (SV), Sloboda (M) – Pobjeda, Mali Mihaljevec – Strahoninec i Bratstvo (J) – Donji Koncovčak.

U 3. ŽNL pola utakmica se igra u subotu, pola u nedjelju. Subotnje utakmice od 15:00 sati su Međimurje-Čakovec – Bratstvo (P), Napredak – Dinamo (Ž) i Vučetinec – Parag, a nedjeljne Borac (DH) – Otok, Torpedo – Mladost (S) i Drava (DM) – Draškovec-Geothermae.

Speedway utrka SEC Finale 4 u Lublinu na kojoj je Jurica Pavlic trebao nastupiti odgođena je zbog kiše na ovu subotu.

U 1. rukometnoj ligi za žene imamo susjedski derbi Koke Varaždin i Zrinskog iz Čakovca. Kod rukometaša u 2. ligi Čakovec i Nedelišće igraju lokalni derbi u nedjelju od 18:00 sati u dvorani Graditeljske škole, dok Prelog u subotu u 20:00 sati dočekuje Zagoricu. U 3. ligi rukometašica Prelog dočekuje Garešnicu u nedjelju u 16:00 sati, a od 17:00 sati Zrinski II je gost Velikom Trojstvu. Kod rukometaša Čakovec II u subotu u 18:00 sati gotuje kod Koprivnice.

Veteranke ŽRK Nedelišće pozivaju vas na 3. Međunarodni rukometni veteranski turnir u subotu u Nedelišću u dvorani NGC ATON s početkom u 9 sati Na turniru nastupa deset ekipa. Ženske ekipe na turniru će biti: veteranke Ptuj,  veteranke Ivanić Grada, veteranke Podravka Koprivnica i veteranke Nedelišća, dok će kod muških ekipa sudjelovati veterani RK Varteks Varaždin, veterani Koprivnica, veterani OLD BULLS Velika Nedelja, veterani RK Sokol Vratišinec, veterani Čakovec i veterani Nedelišće.

U 2. kolu odbojkaške Superlige danas u petak od 18:30 sati u dvorani Aton u Nedelišću Centrometal dočekuje zagrebačku Mladost. Počinje 2. odbojkaška liga za žene pa će u nedjelju igrati Nedelišće elting – Čazma (15:00 sati), Brcko – Kaštel (16:00 sati) i Štrigova – Bjelovar (17:00 sati).

U 2. košarkaškoj ligi Međimurje u 1. kolu u subotu u dvorani 1. OŠ Čakovec od 17:30 sati dočekuje Koprivnicu. U 4. košarkaškoj ligi u subotu u 19:00 sati igraju Vinica i Lepoglava. U nedjelju u Kotoribi od 16:00 sati igraju Dubravčan i Vindija, od 17:00 sati Donji Kraljevec i Petrijanec te od 18:00 sati Kotoriba i Grafičar 2 te Čakovec Globetka i Nedelišće.

Nakon stanke tijekom proteklog vikenda pred kuglačima Željezničara iz Čakovca je 4. kolo 1. B Hrvatske kuglačke lige Sjever. Čakovčani će gostovati kod Đurđenovca. Na tablici obje ekipe nakon prva tri kola imaju jednaki učinak od dvije pobjede i jednog poraza te su s 4 boda na diobi 3. i 4. pozicije.

Ovog vikenda je na rasporedu drugo kolo županijske lige u streljaštvu u Čakovcu, a u četvrtak i petak održava se i FIRST liga. Prvo kolo je domaćin Čakovec, a uz ostale nastupa i ekipa SK Alzas. U FIRST ligi nastupaju ekipe iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Austrije. Za ukupni plasman boduju se bodovi sa svih šest kola koje sadrži liga. Domaćin je svaki puta druga država.

Tijekom vikenda odigrat će se 9. i 10. kolo II. šahovske lige centar. Vodeće ekipe su trenutno Bjelovar s 13 bodova te Polet Buševec i Međimurje s 12 bodova. Sloboda Mihovljan je 10. s 5 bodova. U 9. kolu u nedjelju prijepodne od 10:00 sati Međimurje igra s Bilogorom '91 Grubišno Polje, a Sloboda Mihovljan s Tomislav - Goranom Sveti Ivan Žabno. U 10. kolu od 16:00 sati protivnik Međimurju će biti Ericsson - Nikola Tesla Zagreb, a Sloboda Mihovljan će igrati s Velikom Goricom.

Šestim kolom nastavlja se i treća šahovska liga u kojemu će igrati Miklavec - Pretetinec, Sloboda II Mihovljan - Gornji Mihaljevec, Strahoninec - Mladost Varaždinske Toplice, Gardinovec - Varaždin i Goran Lopatinec - Stridon II Štrigova. Prvi dio prvenstva završio je u svibnju, a trenutno su u poretku najbolji Strahoninec s 9 bodova, Varaždin 7 i Stridon II 6.

U 4. šahovskoj ligi također slijedi nastavak prvenstva, a igrat će Metalac Ladanje Donje - Nikola Zrinski Gornji Kuršanec, Sloboda III Mihovljan - Gornji Mihaljevec II, Marof Novi Marof - Prelog, Čakovec - Dinamo Palovec i Mursko Središće - Lepoglava. Prelog je vodeći sa svih 10 bodova, slijede Marof i Čakovec s 8 bodova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!