Vijesti / Sport
Sport
ČAKOVEČKI PARK U subotu Jesenski kros Međimurja

ČAKOVEČKI PARK U subotu Jesenski kros Međimurja

Atletski klub Međimurje poziva Vas da se prijavite na tradicionalni Jesenski kros koji se svake godine održava u 'jezeru' uz Stari grad u Čakovcu. Natjecanje će se održati u subotu 21. listopada s početkom u 11 sati u prelijepom ambijentu čakovečkog parka, a na njemu mogu sudjelovati učenice i učenici osnovnih i srednjih škola Međimurja te polaznici vrtića.

Učenici osnovnih škola trčati će od 1.-8. razreda svaki razred zasebno, posebno u ženskoj i posebno u muškoj konkurenciji; srednje škole imaju jednu kategoriju 1.-4. razreda-  posebno učenice i posebno učenici, a polaznici vrtića također trče posebno u muškoj i posebno u ženskoj konkurenciji i to u dvije kategorije, predškolci u jednoj te mlađi u drugoj.

Natjecanje počinje u 11 sati utrkama polaznika vrtića. Svi natjecatelji moraju imati prijavne listiće koji se mogu dobiti u školama, a oni koji se žele prijaviti na sam dan natjecanja neka to učine pola sata prije početka utrke.

Najuspješnijim pojedincima i najboljoj osnovnoj školi osigurane su i nagrade: medalje za prva tri mjesta u svakoj utrci te pehar za najuspješniju osnovnu školu po broju osvojenih prvih mjesta. Zahvaljujući glavnom sponzoru krosa, Stambenoj šetionici Privredne banke Zagreb, prvih šestero u svim utrkama dobit će na poklon i majicu.

Sve o dosadašnjih 25 kroseva, koliko ih je održano u čakovečkom parku u proteklih 13 godina, može se vidjeti na internet stranici AK Međimurje: www.akm.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!