NAJBOLJI TENIS u Međimurju igra se u Donjoj Dubravi

>> NAJBOLJI TENIS u Međimurju igra se u Donjoj Dubravi

Potvrdila je to ekipa Dubravčana 1 koja je pobijedila u finalu Veteranske lige Međimurja i treći put za redom postala najbolja veteranska ekipa Međimurja. 2015.-ta, 2016.-ta i 2017.-ta ostat će zabilježene zlatnim slovima u povijest Teniskog kluba Dubravčan.



Ovo natjecanje održava se dvadeset drugu godinu zaredom i samo nekolicina ekipa mogu se pohvaliti da su tri puta uzastopce osvajale titulu najbolje. To su ekipe Franjo Punčec Čakovec, Jug1 Čakovec i Dubravčan D. Dubrava.



Povijesni uspjeh kluba redom su ostvarili: Stanislav Žinić (kapetan), Filip Kos, Boris Kuharić, Miljenko Novak, Davor Vurušić, Goran Borović i Kristijan Krušelj. Ekipa Dubravčana cijele je godine bila dominantna i ostvarila sve pobjede u grupnom dijelu natjecanja kao i u samoj završnici lige. Ovime je podigla kvalitetu natjecanju na viši nivo i opravdala ulogu favorita Veteranske lige Međimurja.



Finalni meč odigran je u nedjelju 15. listopada na prekrasnom kompleksu u Prelogu, a protivnik ekipi Dubravčana bio je istoimeni domaćin, ekipa Preloga 1. Svojim prisustvom finale su uveličali predsjednik Teniskog saveza Međimurja Zvonimir Vertuš i povjerenik lige Bojan Ružić. Nakon odigranih mečeva u singlu rezultat je bio 3:2 za D. Dubravu, a pobjednički bod u igri parova donose B. Kuharić i S. Žinić s uvjerljivih 6:0;6:2.



Kapetan domaćih Alojzije Šestan mogao je na kraju samo stisnuti ruku kapetanu Stanislavu Žiniću i priznati da je ove godine pobijedila bolja ekipa. Nakon odigranog susreta slijedi zajednički ručak u hotel Kralj poslije kojeg počinje slavlje ekipe Dubravčana i otvaranje pobjedničkog šampanjca!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije