PUNČEC ekipni prvak do 9 i 10 godina

>> PUNČEC ekipni prvak do 9 i 10 godina

Teniski klub Varteks Varaždin bio je organizator ovogodišnjeg Ekipnog prvenstva regije Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske za najmlađe, dječake i djevojčice do 8, 9 i 10 godina.

U konkurenciji jedanaest ekipa regije desetgodišnjaci Punčeca sve susrete pobijedili su maksimalnim rezultatom 4:0, bez ijednog izgubljenog susreta i uvjerljivo osvojili prvo mjesto. U prvom kolu kao nositelji bili su slobodni, u drugom kolu bili bolji od momčadi TK Feniks 2 iz Daruvara, u polufinalu od druge momčadi Punčeca, a u finalu od momčadi TK Đurđevac. Prva momčad Punčeca nastupila je u sastavu: Noa Levak, Lucija Vidović, Lukas Ladić i Nika Urem.

Druga ekipa Punčeca u sastavu Emily Božić, Gabrijel Nađ, Mihael Želežnjak i Leon Šarić osvojila je vrlo dobro četvrto mjesto.

Obradovala je i ekipa do 9 godina osvajanjem prvog mjesta. Na Ekipnom prvenstvu do 9 godina TK Franjo Punčec nastupio s tri ekipe. Prva ekipa u sastavu Emily Božić, Lukas Ladić i Leon Šarić osvojila je naslov prvaka regije pobjedama protiv momčadi TK Koprivnica 2 i TK Đurđevac a u finalnom susretu bili su bolji od TK Varteks i pobijedili rezultatom 2:1.

Druga i treća ekipa plasirale su se u četvrtfinale prvenstva. Za drugu ekipu nastupili su Vito Šmaguc, Liam Mičić i Luka Šafarić, a za treću Boro Ban, Maksim Hamer i Mia Kramar.

Dvije ekipe Punčeca nastupile su na prvenstvu do 8 godina i po sastavima bile među najmlađima. Na kraju zauzele su deveto i dvanaesto u konkurenciji šesnaest ekipa. Za momčadi Punčeca do 8 godina nastupili su: Vjeko Lukša, Martin i Saša Podobnik, Oleg Jeđut, Danijel Filipović i Matej Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije