TURNIR PAROVA u organizaciji TK Dubravčan

>> TURNIR PAROVA u organizaciji TK Dubravčan

Prelijepo jesensko vrijeme iskoristili su tenisači Teniskog kluba Dubravčan za organizaciju tradicionalnog Turnira parova. Spomenuti turnir svojevrsni je završetak sezone na otvorenom i neformalno druženje uz tenis tenisača iz našeg mjesta i okolice. Turniru se odazvalo ukupno 16 sudionika koji su u opuštenoj atmosferi i nešto natjecateljske napetosti odigrali pregršt zanimljivih mečeva.

U samu završnicu plasirali su se parovi Predrag Vurušić (TK Jug Čakovec) s partnerom Borisom Pongrac (TK Goričan) te Vedran Zlatar (TK Podravina Ludbreg) i Kristijan Krušelj (TK Dubravčan). Prvospomenuti par Vurušić/Pongrac pobijedio je rezultatom 9:4 i postao pobjednikom ovogodišnjeg izdanja turnira parova Krbulja ’17. Pobjednici su nagrađeni prigodnim poklonima.

Ovo je bila prigoda da se dodjele zahvalnice sponzorima koji su u prethodnoj godini pomagali u radu kluba. To su redom tvrtke: WDF d.o.o. Ludbreg /g. Franjo i Stjepan Gal/, zatim Duly d.o.o. Ludbreg /g. Nino Dulikravić/ i Ducati componenti d.o.o.Ludbreg /g. Dražen Crnković/.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije