PORAZ nakon čak dva produžetka

Pisali smo u subotu kako su košarkašice Radosti pobijedile u Sloveniji nakon produžetaka, no na žalost nije bilo tako. Krivo je bio objavljeni rezultat na službenoj web stranici lige. Naše košarkašice su poražene, a kako je prošlo pitali smo Vanju Terek, košarkašicu Raodsti:

‘Ušle su naše igračice u susret onako kako smo planirali i očekivali te unatoč čvrstoj obrani od samog početka, povele u prvoj četvrtini. Nisu domaće igračice odustale od svoje igre, već su uspjele dostići razliku i prvi put povesti pod kraj druge četvrtine koja završava rezultatom 33:27 u njihovu korist.

Na početku drugog poluvremena domaće još povećavaju svoju prednost, ali ni naše igračice se ne predaju lako. Rade seriju 12:2 i u potpunosti se vraćaju u susret. Tada suci olako sude našoj igračici 4 faul nakon čega naš trener dobiva tehničku pogrešku što domaće koriste i ponovno stvaraju prednost.

Posljednja je četvrtina, kao i produžeci bila neizvjesna do samog kraja. Slavile su naše igračice nakon što su 2 sekunde prije kraja pogodile šut za produžetak. U produžecima teška, neizvjesna utakmica već nemoćnih igračica s jedne i druge strane.

Obje ekipe bile su bez svojih najboljih igračica koje su izašle zbog 5 faulova. Ona igračica koja je tada skupila najviše snage pokušavala je probiti i izvući faul. U toj igri faulova, nedostajalo je snage, a domaće jednom sretnom tricom u drugom produžetku odlaze na 3 razlike prednosti koju naše igračice više nisu uspjele dostići.

Naše ekipu predvodile su Laura Bašek s 33 poena i Ivana Hlebec sa 16 poena, ali ama baš svaka igračica dala je svaki atom svoje snage u ovoj utakmici.

Uz sav uloženi trud, nažalost još jedan poraz u neizvjesnoj utakmici. Valjda će i nama jednom doći vrijeme za pobjedu! Još jednom čestitke našim igračicama, ali i protivnicama na iznimnno iscrpljujućoj utakmici.’

KK JELŠA ŠMARJE – ŽKK RADOST 71:68 (9:14; 24:13; 16:16; 12:18; 10:7)
RADOST: Bašek 33, Hlebec 16; Škoda 7, Mađar 4, Obadić 4, Rodek 4, Mikolaj Mi, Mikolaj Ma, Terek, Polanec

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije