Vijesti / Sport
Sport
PLIVAČI ČPK-a osvojili osam medalja u Celju

PLIVAČI ČPK-a osvojili osam medalja u Celju

U ionako zgusnut raspored članovi Čakovečkog ubacili su i 32. Međunarodni miting u Celju. Na natjecanju koje je minulog vikenda bilo održano na Zimskom kopališću Golovec sudjelovalo je 285 plivačica i plivača iz 25 hrvatskih i slovenskih klubova.

Među njima i članovi ČPK-a: Antonio Šantek, Tin Furdi, Vinko Stunković i Adam Šinjori koje je predvodio trener Goran Kolarić. Na 'Pokalu mesta Celja' Čakovčani su uspjeli osvojiti čak osam medalja. Tin Furdi okitio se s četiri medalje; dvije zlatne u disciplinama 50 m slobodno i 100 m mješovito te srebrom na 100 m slobodno i broncom na 200 m slobodno.

Adam Šinjori uzeo je četiri kolajne; tri srebra u disciplinama 200 m leđno, 200 m leptir i 200 m mješovito dok je broncu osvojio na 100 m leptir. Antonio Šantek zauzeo je 5. mjesto u disciplini 50 m leđno i 6. mjesto na 50 m slobodno dok je Vinko Stunković bio 11. u disciplinama 100 m mješovito te 100 m leđno.

Trener Goran Kolarić bio je jako zadovoljan rezultatima u Celju koji su poslužili kao svojevrsno testiranje forme plivača. 'Dečki su se zaista još jednom potrudili i u jakoj konkurenciji pokazali zavidnu formu. Motiv za dodatno dokazivanje bila je i prisutnost slovenske nacionalne plivačke reprezentacije, čiji plivači su dodatno podigli kvalitetu mitinga. Celje nam je pokazalo trenutačno stanje ekipe i odličan je putokaz za ostatak plivačkog kalendara', izjavio je nakon mitinga.

Već u ponedjeljak članovi ČPK-a nastavili su s redovitim trenažnim procesom na čakovečkim gradskim bazenima Marija Ružić. Nakon međunarodnih mitinga okreću se domaćim natjecanjima. Prvo im slijedi Mini Grand Prix u Zadru, a nakon toga Regionalno Prvenstvo Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!