LUKA BOBIČANEC potpisao profesionalni ugovor s Murom!

Slovenski nogometni drugoligaš Mura iz Murske Sobote objavio je odličnu vijest za sve svoje navijače. Naime, klub je potpisao profesionalne ugovore s dvojicom važnih igrača, a jedan od njih je i naš Međimurec Luka Bobičanec.

Mura se polako, ali sigurno približava prvoj slovenskoj ligi jer igrači Ante Šimundže nakon 14 odigranih kola zauzimaju prvo mjesto sa 6 bodova prednosti ispred Nafte. Najveći doprinos tome dali su prvi strijelac kluba Bobičanec i kapetan Alen Kozar.

Njihove igre nisu prošle neopaženo pa je uprava kluba potpisala profesionalne ugovore s dva vrlo važna igrača, a to im daje i bolju poziciju u eventualnim pregovorima za prodaju igrača. Naime, neki slovenski mediji su Bobičanca povezivali s prelaskom u Maribor, kao i još neke klubove. Bez profesionalnih ugovora, Mura bi za eventualni transfer Bobičanca dobila puno manji iznos, nego što to može zahtijevati sad.

Međimurski nogometaš ove je sezone zabio 10 golova i prvi je strijelac lige, a potpisao je ugovor do 31. prosinca 2019. godine, dok je kapetan Kozar potpisao do 30. lipnja 2020. Mura tako ima šestoricu igrača pod profesionalnim ugovorima jer uz Bobičanca i Kozara, otprije ih imaju Kous, Sirk, Karničnik i Lorbek, piše sobota.info.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije