Vijesti / Sport
Sport
ZVONKU HORVATIĆU bronca u štafeti

ZVONKU HORVATIĆU bronca u štafeti

Član Atletskog kluba Međimurje Čakovec, Zvonko Horvatić, ponovo se upisao na listu osvajača medalja s jednog od međunarodnih atletskih prvenstava, a ovaj put to se dogodilo na Balkanskom atletskom prvenstvu za veterane, održanom u bugarskom gradu Stara Zagora. Horvatić je u Zagori nastupio u dvije pojedinačne discipline, u kojima je s odličnim rezultatima bio peti na 800 m i sedmi na 400 m.


Na postolje pak se popeo nakon odličnog nastupa kao član hrvatske reprezentacije u štafeti u sastavu Braco Radeljić, Zvonko Horvatić, Berislav Zetić i Branimir Samac, koja je u tzv. 'Balkanskoj' štafeti gdje se trči 800-400-200-100 m osvojio treće mjesto i brončanu medalju. Na Balkanijadi u Staroj Zagori nastupila su još dvojica Međimuraca i to klupski kolega Franjo Dujić, koji je uspješno nastupio na 400 m, disciplini u kojoj je osvojio peto mjesto te na 100 m u kojoj je bio osmi te Goran Mihinjač, član TK Kotoripski begači, koji je na 10 000 m bio peti dok je na 5 000 m osvojio šesto mjesto.


Treba istaknuti da je potpora za Horvatićev uspjeh došla i iz Uprave Grada Čakovca, što je za ovog poznatog hrvatskog branitelja bilo od presudnog značaja, a za postignute rezultate puno duguje i stručnom nadzoru trenera Aleksandra Žbulja te podršci cijele ekipe s kojom svakodnevno odrađuje naporne treninge.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!