NAKON PRODUŽETAKA pobjeda Radosti

U ženskoj košarkaškoj Ekstraligi Radost je u Čakovcu ugostila slovenski klub KK Žiri. Vrlo loše otvorile su naše igračice susret i već nakon prve četvrtine gošće, lakše od očekivanog, odlaze na dvoznamenkastu prednost (8:18).

Pozitivno u tome je što se tada nisu predale, već su se valjda tek tada zagrijale. U drugoj četvrtini nešto bolja igra i čvršća obrana dovode do smanjenja zaostatka, kojeg su u trećoj četvrtini u potpunosti anulirale i na semaforu je bilo 47:47. Posljednja četvrtina također je završila izjednačeno, ali samo 1:20 prije kraja gošće imaju prednost od čak 6 poena koju nisu uspjele zadržati.

Sedam sekundi prije kraja naša najbolja igračica Laura Bašek pogađa oba bacanja za izjednačenje, a gošće ne koriste posljednji napad. U produžecima konačno naše igračice uzimaju stvari u svoje ruke i donose svojoj ekipi drugu pobjedu.

Iako s igrom ne možemo biti baš zadovoljni, nakon tri utakmice koje su izgubili u egalu, konačno se piše pobjeda koja nije nezaslužena. Čestitke našim igračicama, ali i protivnicama na fer i korektnoj igri. Idući vikend gostuju u Kranjskoj Gori kod Jesenica.

ŽKK RADOST – KK ŽIRI 84:76 (8:18; 19:13; 20:16; 23:23; 14:6)
ŽKK Radost: Bašek 35, Terek 13, Škoda 13, Hlebec 11, Rodek 6, Obadić 3, Mađar 3, Mikolaj Ma, Mikolaj Mi, Polanec, Valkaj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije