Vijesti / Sport
Sport
TENIS Liga rekreativaca u organizaciji TK Dubravčan

TENIS Liga rekreativaca u organizaciji TK Dubravčan

mediashare00205d41d8fc0291cc161 Fotogalerija

Treću godinu za redom Tenis klub Dubravčan organizirao je tenisko natjecanje rekraeativnih tenisača, tzv. tenisku piramidu u kojoj se ove godine natjecalo 38 tenisača, najviše do sad. S natjecanjem se počelo početkom travnja, a završilo krajem listopada. Nakon šest mjeseci natjecanja, odigran je Masters za prvaka u kojem je sudjelovalo osam najuspješnijih  pojedinaca.

Najboljim se pokazao Josip Zdelar (TK Podravina, Ludbreg). U finalnom meču savladao je u tri neizvjesna seta Sašu Friščića, člana TK Dubravčan. Tako smo i treću godinu za redom dobili novog pobjednika. Prije Josipa Zdelara, osvajači su bili Dejan Slaviček i Stanislav Žinić.Paralelno s Mastersom za prvaka odvijao se i Utješni master kojeg je osvojio Ivica Pongrac te tako obranio prošlogodišnji naslov. Bio je uvjerljiv proitv Borka Belige i posao završio u dva seta.

Najboljim pojedincima osigurane su prigodne nagrade te medalje koje su podijelili predsjednik kluba, Kristijan Krušelj te čovjek bez kojeg ovog natjecanja ne bi bilo, voditelj natjecanja Stanislav Žinić. Uz domaće tenisače sudjelovali su tenisači iz Kotoribe, Ludbrega i Goričana. Natjecanje su popratili brojni  gledatelji koji su zdušno bodrili svoje favorite.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!