Vijesti / Sport
Sport
KOŠARKA Međimurje treće na Miniturnier UBSC Graz

KOŠARKA Međimurje treće na Miniturnier UBSC Graz

2365859019290654937865463654426 Fotogalerija
slika00027297308 Fotogalerija

Dječaci rođeni 2006. i mlađi Košarkaškog kluba Međimurje sudjelovali na turniru u Grazu.

Kako je prošlo javio nam je trener Stjepan Novak:

'U odličnoj organizaciji UBSC Juniors Graz, gdje je sudjelovalo deset momčadi devet ekipa bilo je iz Austrije, a mi bili jedini iz Hrvatske. Dvije grupe po pet ekipa svaki sa svakim i na kraju se igralo za plasman. Jednu utakmicu izgubili smo u grupi, a tri pobijedili te tako izborili utakmicu za treće mjesto u kojoj smo lagano pobijedili i zauzeli odlično treće mjesto.Sastav KK Međimurje: Niko Šarić, Jan Belović, Marko Mikolaj, Jan Pranklin, Lovro Novak, Fabijan Zember, Lovro Beuk, Ivano Vaser, Karlo Hren, Arijan Brković, Ivano Rodek, Niko Luburić, Luka Čonda, Marin Kovač, Goran Jambrečić, Erik Herman. Trener Stjepan Novak.

Hvala svima koji bili s nama na podršci te bodrenju na tribinama. Zahvaljujemo tvrtki Infocom na prekrasnim majicama za zagrijavanje i hoodicama jer ekipa jos vise i bolje izgleda na pravi kolektiv. Zahvaljujemo se domaćinima na odličnom gostoprimstvu te se uskoro vidimo kod nas na našem turniru NOVA 2018.

I dalje upisujemo nove članove u školu košarke, ponedjeljkom i petkom od 18 do 19 sati u maloj dvorani I. osnovne škole.'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!