ŽDRIJEB Dalićevi izabranici u skupini s Argentinom, Islandom i Nigerijom

Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je protivnike u skupini Svjetskog prvenstva u Rusiji. To su Argentina, Island i Nigerija.

Odlučeno je to na današnjem ždrijebu koji se održao u Moskvi. Hrvatska će u prvom kolu 16. lipnja u Kalinjingradu igrati protiv Nigerije, u drugom kolu će odmjeriti snage protiv Argentine 21. lipnja u Nižnji Novgorodu, dok će u trećem kolu igrati 26. lipnja u Rostovu na Donu protiv Islanda.

Hrvatsku delegaciju u Moskvi uz predsjednika HNS-a Davora Šukera i izbornika Zlatka Dalića, činili su direktor HNS-a Damir Vrbanović, dopredsjednici Ante Vučemilović-Šimunović i Ante Kulušić, team managerica Iva Olivari, povjerenik za sigurnost Miroslav Marković, povjerenik za ulaznice Nikša Martinac te glasnogovornik Tomislav Pacak.

Ždrijebu je prisustvovala i legenda ‘Vatrenih’ Zvonimir Boban, ovoga puta u ulozi posebnog savjetnika za nogometna pitanja predsjednika Fife Giannija Infantina.

Izabranici Zlatka Dalića bili su u drugoj jakosnoj kategoriji, zajedno sa Španjolskom, Peruom, Švicarskom, Engleskom, Kolumbijom, Meksikom i Urugvajem, te se s njima nisu mogli naći u istoj skupini.

Skupina A: Rusija, Urugvaj, Egipat, Saudijska Arabija
Skupina B: Portugal, Španjolska, Iran, Maroko
Skupina C: Francuska, Peru, Danska, Australija
Skupina D: Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
Skupina E: Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Skupina F: Njemačka, Meksiko, Švedska, Koreja
Skupina G: Belgija, Engleska, Tunis, Panama
Skupina H: Poljska, Kolumbija, Senegal, Japan

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije