NK GRANIČAR KOTORIBA Druženje za kraj jesenskog dijela sezone

U petak, 1. prosinca u prostorijama NK Graničar Kotoriba održano je prigodno druženje igrača seniorske momčadi i uprave kluba za kraj jesenskog dijela sezone.

Tridesetak igrača i klupskih funkcionera je najprije napravilo kratki rezime jesenskog dijela prvenstva, a predsjednik kluba Zoran Radmanić je istaknuo kako je zadovoljan rezultatom jer se Graničar nalazi na trećem mjestu, sa samo dva boda manje od vodećeg BSK-a iz Belice.

Dopredsjednik kluba Nikola Siladi čestitao je igračima na radu u proteklih nekoliko mjeseci te ih pozvao na daljnju suradnju. Ipak, došlo je vrijeme za rastanak s jednim igračem. Klub zbog odlaska na studentsku razmjenu u Španjolsku napušta Aleksandar Trajkov, vezni igrač porijeklom iz Makedonije.

I Radmanić i Siladi uputili su mu riječi zahvale, što je popraćeno pljeskom njegovih suigrača. Trajkov je zahvalio svima u klubu na odličnoj suradnji, a svojim je suigračima poželio puno sreće u borbi za prvo mjesto u drugom dijelu sezone.

Za kotoripski nogometni klub ovo još uvijek nije kraj aktivnosti u 2017. godini jer već u petak, 8. prosinca je na rasporedu redovna izvještajna skupština.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije