Vijesti / Sport
Sport
STOLNI TENIS Izvršni odbor MSTS-a održao drugu sjednicu

STOLNI TENIS Izvršni odbor MSTS-a održao drugu sjednicu

Pod predsjedanjem Dražena Korenta, svojega predsjednika, drugu sjednicu u ovom mandatu održao je Izvršni odbor Međimurskoga stolnoteniskog saveza, koji je na dnevnom redu imao trenutno najaktualnije zadaće Saveza. To su u prvom redu organizacija turnira Djeda Božićnjaka i prvenstava Međimurja za sezonu 2017/2018. Turnir će, kao i posljednjih godina, organizirati Stolnoteniski klub Kos-Kotoriba, održat će se u subotu 16. prosinca u dvorani kotoripske Osnovne Škole Joža Horvat.

Organizacija pojedinačnih prvenstava Županije ponovo je dodijeljena Stolnoteniskom klubu Putjane, a ona će se održati u dvorani čakovečke 2. Osnovne škole. Prvenstvo za seniore i seniorke predviđeno je za subotu 13. siječnja iduće godine od 13 sati, a prvenstva za mlađe i veteranske kategorije te 5. Memorijal Nenada Vurušića već za  iduću subotu 20. siječnja, i to za mlade s početkom u 9, a za veterane i veteranke te Memorijal od 13 sati.

Donijeta je i odluka da prijavnine za nastup na turniru i prvenstvima ostaju nepromijenjene u odnosu na one od prošle godine, a igračima i igračicama iz mlađih kategorija dozvolit će se nastup u dvije kategorije, svojoj i jednoj od starijih, s doplatom prijavnine od 10 kn. Za polufinaliste na prvenstvima u svim kategorijama Savez će osigurati pokale, a na Turniru Djeda Božićnjaka medalje i slatke paketiće.  Propozicije za turnir su već objavljene na stranici Saveza msts.hr, a za prvenstva će biti početkom mjeseca siječnja iduće godine.

Na sjednici je bilo rasprave i o radu s mladima, kako bi se poboljšala njihova kvaliteta. Odlučeno je da Savez intenzivnije poradi na zajedničkim okupljanjima najtalentiranijih, a za to je predviđeno i angažiranje stručnog suradnika HSTS-a za Regiju Sjeverna Hrvatska, čije bi troškove zajednički snosili Hrvatski stolnoteniski savez i Međimurski stolnoteniski savez.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!