Vijesti / Sport
Sport
RUKOMET Vikend utakmice MRK Čakovec

RUKOMET Vikend utakmice MRK Čakovec

Seniori MRK Čakovec u 13., posljednjem kolu ovog dijela prvenstva, 2. HRL Sjever nakon dvije bitne pobjede protiv bolje rangiranih momčadi odlaze na gostovanje kod RK Dugo Selo.  

Nakon 12. kola MRK Čakovec nalazi se na 7. mjestu s 14 bodova, a domaćini  na 8. mjestu s 10 osvojenih bodova tako da nas opet očekuje težak protivnik i zanimljiva utakmica. Dakle još jedna utakmica u kojoj naši igrači trebaju dati sve od sebe te ozbiljnim pristupom i zalaganjem, od prve do posljednje minute, osigurati bodove na gostovanju kako bi zadržali kakav takav priključak za vodećima.  

Utakmica se igra u subotu 9. prosinca s početkom u 18:30 sati u sportskoj dvorani u Rugvici.

10. kolo druge ekipe

Druga ekipa kluba, koja se pod trenerskom palicom Antonia Anđela natječe u 3. HRL Sjever, nakon gostujućeg poraza kod RK Ivanska, na koju su utakmicu, zbog objektivnih razloga, otputovali u premalom broju, ove nedjelje u 14:30 sati u dvorani ATON u Nedelišću dočekuju ekipu RK Marof.

Nakon 9. kola naši mladići nalaze se na odličnom 4. mjestu tablice s 11 osvojenih bodova, dok su gosti na 5. mjestu s 6 osvojenih bodova.

6. krug natjecanja za dječake A

Pred dječacima A, rođenim 2004/2005. godine šesti je krug  je krug natjecanja u kojem će u subotu u Varaždinu snage odmjeriti s ekipama iz Varaždina i Vidovca. Utakmice se igraju u dvorani Graberje s početkom u 12:30 sati.

Nakon 5. odigrana kruga naši mladići nalaze se na 3. mjestu tablice s 20 osvojenih bodova koliko ima i ekipa Varaždina koja se nalazi na 2. mjestu zbog bolje gol – razlike dok ekipa iz Vidovca ima 4 boda i nalazi se na 11. mjestu tablice.  

Sigurni smo da će naši dječaci i ovog puta prikazati ozbiljnost u pristupu i ambiciju za pozitivnim rezultatom, a nakon čega ne bi smjeli izostati novi vrijedni bodovi i pozicija na vrhu tablice za kraj ovog dijela sezone.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!