Vijesti / Sport
Sport
NIKOLA POKRIVAČ oprostio se od Slavena i od nogometa

NIKOLA POKRIVAČ oprostio se od Slavena i od nogometa

Bivši hrvatski reprezentativac i igrač Slavena Belupa, 32-godišnji Međimurec Nikola Pokrivač, danas se na utakmici s Lokomotivom u Koprivnici oprostio od aktivnog igranja nogometa.

Pokrivač je posljednjih godina igrom sudbine više vremena provodio na pretragama i na liječenju od Hodgkinova limfoma, a nedavno je zahvaljujući doniranoj koštanoj srži i treći puta savladao opaku bolest.

Prekidanje karijere nije iznenađenje. Kao što je već rekao za epodravinu.hr, ne razmišlja više o igranju nogometa, već će se sada posvetiti gradnji karijere nogometnog trenera.

Danas se na jakoj kiši oprostio od navijača, Slavena i od svojih suigrača, s kojima je nekoliko godina dijelio svlačionicu i nogometnu svakodnevicu.

Nikola Pokrivač skupio je 15 nastupa u Hrvatskoj reprezentaciji, a bio je dio veznih linija klubova poput Varteksa, Dinama, Monaca, Red Bull Salzburga, Rijeke, Šahtar Karagandija, Maccabija Petah Tikve i Slaven Belupa.

Od raka je obolio prvi puta 2015. godine, uspio se vratiti na teren nakon liječenja, no bolest se vratila 2016., a zatim i 2017. godine, prije nego što ju je i treći puta savladao, piše epodravina.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!