Vijesti / Sport
Sport
STOLNI TENIS Ove subote seniorsko prvenstvo Međimurja, prijave do srijede

STOLNI TENIS Ove subote seniorsko prvenstvo Međimurja, prijave do srijede

Već smo na našoj stranici najavili termine odigravanja pojedinačnih prvenstava Međimurja za sezonu 2017./2018., a nakon sjednice Izvršnog odbora Međimurskoga stolnoteniskog saveza ima i jedna novina. Na prvenstvu za seniore i seniorke, koje će se ove subote 13. siječnja igrati u dvorani 2. Osnovne škole u Čakovcu naknadno je uvrštena disciplina parova.

I to ne posebno za igrače i za igračice, nego zajedno u istoj kategoriji, pa će za prijavljeni par moći igrati dva igrača, dvije igračice ili pak mješovita kombinacija s jednim igračem i jednom igračicom. Početak pojedinačnih natjecanja predviđen je za 13 sati, a parovi, koji će se igrati na ispadanje, u programu su u intervalu između pojedinačnih kvalifikacija po skupinama i završnice.

Inače, branitelj naslova kod igrača je Nino Bujan iz Mihovljana, koji je u finalu bio bolji od Borisa Preksavca iz Putjana, a kod igračica Sara Mikac, danas igračica HASTK Mladosti, pobjednica u finalu nad Kajom Popović iz Putjana. Rok za pojedinačne prijave tajniku Saveza Franji Flacu je srijeda 10. siječnja do 15 sati, a kompletne propozicije zainteresirani mogu pročitati na službenoj stranici krovne stolnoteniske organizacije naše županije msts.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!