ŠTRIGOVA 2018. Nogomet spaja susjede

>> ŠTRIGOVA 2018. Nogomet spaja susjede

Odigran je 13. malonogometni turnir Štrigova 2018. kao Turnir prijateljstva koji spaja ljude iz Slovenije i Hrvatske koji je trajao od 26. prosinca do 6. siječnja u sportskoj dvorani u Štrigovi. Na žalost finalni dan je obilježila teška ozljeda slovenskog vratara Šic bara Mihe Prijola.

Kod seniora bilo je 17 ekipa, a od toga 7 slovenskih. Od 6 veteranskih ekipa 4 su bile iz Slovenije.

Veteranski pobjednici Prlek forever


U veteranskom finalu ekipa Prlek Forever je bila bolja od AP Dejan Jarebič. Kod seniora u susretu za treće mjesto CB Bazza Jurovec je bio bolji nakon šesteraca od Jack bara.

Pred prepunim gledalištem u seniorskom finalu su igrali branitelj naslova Šic bar na gmajni Smolković i Vinarija Novak. Šic bar je poveo 1:0, a na žalost u 9. minuti dolazi do prekida susreta kada se nakon jednog dvoboja ozlijedio vratar Šic bara Miha Prijol te je hitno prevezen u bolnicu. Dvorana je nesretnog igrača ispratila gromoglasnim aplauzom prilikom odlaska s nadom za što bržim oporavkom.

Stradalom vrataru Mihi Prijolu svi žele brz oporavak


Događaj je sve potresao i nije imalo smisla nastaviti turnir te je dogovorom prvo mjesto pripalo Šic bar na gmajni Smolković. Odluka ekipe Vinarije Novak nagrađena je velikim aplauzom.

Predsjednik organizatora NK Sloge iz Štrigove Boris Novak prilikom dodjele nagrada zaželio je mladom sportašu Mihi brz oporavak. Zahvalio se nogometašima, gledateljima, sponzorima i vinarima koji su pomogli turnir na koji bi se trebali ogledati političari iz Zagreba i iz Ljubljane kako sport spaja ljude i širi prijateljstvo. Načelnik općine Štrigova Stanislav Rebernik zahvalio je svima na potpori u održavanju turnira te mladom nogometašu Mihi zaželio brzi oporavak.



Konačan poredak seniora: 1. Šic bar na gmajni Smolković, 2. Vinarija Novak, 3. CB Bazza Jurovec, 4. Jack bar

Veterani: 1. Prlek forever, 2. AP Dejan Jerebič, 3. Galerija Sjever

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije