Vijesti / Sport
Sport
ELITNO KOLO UEFA U-17 kvalifikacija u Nedelišću

ELITNO KOLO UEFA U-17 kvalifikacija u Nedelišću

Odlične vijesti donosimo u prvim danima nove godine, Skupina 2 Elitnog kola kvalifikacija za UEFA U-17 Europsko prvenstvo igrat će se u Nedelišću! Hrvatski nogometni savez dao je 'zeleno svjetlo' i podario domaćinstvo ovih važnih utakmica Gradu Ludbregu i Općini Nedelišće i tamošnjim nogometnim klubovima Podravini i Nedelišću.

Delegacija HNS-a koju su činili Josip Tomaško, tehnički tajnik mladih reprezentacija, i Petar Krpan, izbornik U-17 reprezentacije, posjetila je 3. siječnja Sportsko-rekreacijski centar Trate, gdje su ih dočekali Željko Kacun, zamjenik načelnika Općine Nedelišće, Sanja Zorković, direktorica Nekretnina Nedelišće d.o.o., i Ivica Mihalić, predsjednik NK Nedelišće.

Uz njih, stadion je obišao i Ivan Novak, glavni tajnik ŽNS-a Varaždin i tajnik Nogometnog središta Sjever, dok iz Međimurskog nogometnog saveza nije bilo predstavnika. Nakon Nedelišća predstavnici HNS-a uputili su se u Ludbreg na Gradski stadion, na kojem će se uz SRC Trate također odigrati tri kvalifikacijske utakmice Skupine 2 koju čine Hrvatska, Belgija, Cipar i Švedska.

Ludbreg će tako ugostiti utakmice Hrvatska - Švedska, Švedska - Belgija i Belgija - Hrvatska, dok će u Nedelišću igrati Belgija - Cipar, Hrvatska - Cipar i Cipar - Švedska. Utakmice su na rasporedu 9., 12. i 15. ožujka 2018. godine. Tako već sada možemo obavijestiti navijače Podravine i Nedelišća da će doći do promjene u mjestu ili terminu odigravanja 17. kola 4. HNL ČK-VŽ, donosi portal NK Nedelišće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!