Vijesti / Sport
Sport
KLUPSKO PRVENSTVO Međimurja na mantinele večeras na HNTV-u

KLUPSKO PRVENSTVO Međimurja na mantinele večeras na HNTV-u

Sjećanje na 3. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele još uvijek je svježe, a mali podsjetnik na sve ono što se događalo finalnog dana u velikoj dvorani Atona u Nedelišću dat će u 30-minutnoj reportaži Hrvatske nogometne televizija.

>>> VIDEO I FOTO Polet SMNM slavio u Atonu, stigao i izbornik Zlatko Dalić

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da podsjetimo, 3. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele održano je od 23. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018. i na njemu je sudjelovalo rekordnih 60 ekipa. Sudionici, razvrstani u tri dobne kategorije: U-14, veterani i seniori, na jedinstvenom terenu s mantinelama i umjetnom travom borili su se i za vrijedne nagrade.

Bilo je tu i revijalnih utakmica, zabavnog sadržaja i nagrada za gledatelje. Sve u svemu jedan pravi festival nogometa o kojem će se dugo pričati i koji je počeo privlačiti interes nacionalnih medija. 

Novinarsko-snimateljska ekipa HNTV pratila je finala u sve tri kategorije, ali i revijalne susrete. Kako su izgledale utakmice, navijanje, cjelokupna atmosfera, dojmovi sudionika i posjetitelja, među kojima i izbornika Zlatka Dalića moći ćete vidjeti večeras, (četvrtak) u 20,10h na programu Hrvatske nogometne televizije. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!