Vijesti / Sport
Sport
ŠK DINAMO PALOVEC Mladih šahista dovoljno - nedostaju seniori

ŠK DINAMO PALOVEC Mladih šahista dovoljno - nedostaju seniori

Šahovski klub 'Dinamo' Palovec u petak je održao svoju redovnu 37. godišnju skupštinu u prostorijama Društvenog doma Palovec. Sve je započelo minutom šutnje za preminule članove. Prisutnima se obratio predsjednik Dragutin Srnec.

Izabrano je radno predsjedništvo - Josip Držanić kao voditelj, Slađana Cirkvenčić – tajnica i Ivančica Šegović kao zapisničarka. Predsjednik je podnio izvještaj o cjelokupnom radu u protekloj 2017. godini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako nije bio baš zadovoljan radom u prošloj godini, nada se da će 2018. biti bolja. Ivančica Šegović je pročitala financijski izvještaj gdje se vidjelo da se mislilo i štedjelo svaku kunu te da su s malim financijama postigli sve što se od njih tražilo.

Financiraju se iz općinskog proračuna Male Subotice, a neke stvari financiraju i sami članovi ili pak roditelji, jer imaju dosta mladih članova. Iako su financijski u plusu, još koja kuna ne bi im bila previše.  Mladih šahista imaju dovoljno, ali im nedostaju seniori.

Od gostiju za riječ su se javili Valentino Škvorc, načelnik Općine, Danica Glad ispred mjesnog odbora Palovec, Josip Halić predstavnik Osnovne škole 'Tomaša Goričanca', ujedno i predsjednik udruge veterana i dobrovoljaca domovinskog rata ogranak Mala Subotica, predsjednik Šahovskog društva 'Međimurje' Čakovec Vladimir Lovrenčić, predsjednik Šahovskog kluba 'Strahoninec' Zdravko Janči, predsjednik nogometnog kluba 'Dinamo' Palovec Denis Magdić, predstavnica ŠRD 'Linjak' Palovec Terezija Horvat, tajnik SRD 'Šaran' Mala Subotica Franjo Mesarić – Frenki i predsjednik podružnice umirovljenika Palovec Franjo Obadić.

Svi oni su svojim riječima klubu poželjeli uspješniju 2018. godinu i dobre rezultate u njihovom daljnjem radu. Nakon službenog djela šahisti su pripremili mali domjenak za sve prisutne.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!