FOTO Danska pobjedom protiv Makedonije potvrdila prvo mjesto u skupini

Susret Makedonije i Danske nije odlučivao praktički o ničemu. Nakon remija Slovenije i Češke bilo je naime jasno da Danska osvaja prvo mjesto u skupini, a da će Česi i Slovenci kući, dok je Makedonija ispala već dan ranije.

Ipak, htjeli su se Makedonci iskupiti za dva bolna poraza u prve dvije utakmice, gdje su propustili povijesnu šansu, za prolaz u polufinale, jer su nakon prvog kruga vodili s 3 prenešena boda.

I bez kapetana Lazarova, koji se ozlijedio protiv Španjolske, Makedonci su se držali vrlo solidno. Danci su bolje otvorili susret, imali gol-dva prednosti, ali uporni Makedonci se vraćaju i u 20. minuti stižu na 9:9.

Upravo s neriješnim rezultatom je i završilo prvo polurijeme (12:12), a onda je Danska u nastavku ubacila u višu brzinu, Jannick Green je stao na gol, a Danci počeli zabijati. Najviše Damgard koji je skupio čak 10 golova.

Konačan rezutat glasio je 31:20 za Dansku, čime su potvrdili svoje prvo mjesto, dok su se Makedonci oprostili od Varaždina i svojih navijača trećim uzastopnim porazom.

va
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije