MNK KLUB 75 KOTORIBA Malonogometni klub za velike rezultate

U petak, 26. siječnja u svojim klupskim prostorijama svoj su godišnji izvještajni skup održali članovi Malonogometnog kluba Klub 75 Kotoriba. Njihov skup uveličali su predstavnici nekih mjesnih udruga čiji su predstavnici u svojim raspravama pohvalili njihov rad, a neki od njih su im pružili i suradničku ruku.

Posebno je pohvaljen njihov rad i suradnja s Općinom Kotoriba. Tako je zamjenik općinskog načelnika Roberto Ujlaki kazao kako su oni sredina koja nam je u lanjskoj godini priredila nekoliko spektakularnih priredba te im se zahvalio što pronose ime Kotoribe daleko od nje.

O minulom jednogodišnjem radu i sportskim rezultatima te planovima za ovu godinu govorio je klupski predsjednik Mario Paveli. Izrazio je zadovoljstvo što se njihove programom zacrtane zadaće realizirane. Posebno je istaknuo humanitarni turnir za Niku Paheka iz Donje Dubrave kojim, ne samo da su na njegov račun za liječenje uplatili novac, već su u Kotoribu doveli Futsal Dinamo iz Zagreba.

Raduje i to što su ih u tome podržale ostale sportske sredine donjeg Međimurja i što su napunili gledateljima školsku sportsku dvoranu. Istaknuo je još jednu njihovu humanu notu, a to je što već dugi niz godina uz božićno-novogodišnje blagdane zajedno s mjesnim vatrogascima posjećuju mjesni Dječji vrtić i donose polaznicima prigodne darove.

Dodao je kako se klub uključuje u sve općinske aktivnosti, a prepoznatljivi su po Turniru med udrugami koji tradicionalno organiziraju uz Dane Općine Kotoriba i koji je vrlo dobro prihvaćen. Istaknuo je kako su na prostorima kod starog Dječjeg vrtića uredili igralište za odbojku na pijesku, a uz njega su uveli i električnu rasvjetu.

Poseban ponos je istaknuo za natjecateljske rezultate za koje je rekao kako će neki od njih ući i u klupsku povjesnicu misleći prije svega na osvajanje 3. mjesta na koprivničkoj Pan ljetnoj ligi. Uspjeh je to zato što se radi o najjačem malonogometnom turniru u ovom dijelu Hrvatske i na kojem su ispred njih bile samo dvije zagrebačke momčadi u kojoj je bio po jedan hrvatski, odnosno makedonski reprezentativac.

Naveo je osvajanje 3. mjesta na tradicionalnom Malonogometnom noćnom turniru ing. Vladimir Skok. Sudjelovali su i na turniru u Novom Marofu.

– U Koprivnici na Pan zimskoj ligi osvajamo 7 bodova i prvo mjesto u skupini, a u osmini finala ispadamo od ekipe WDF iz Ludbrega. I ovo smatramo uspjehom kada se pogleda da je od 40 ekipa nastupilo čak 16 ekipa iz Zagreba, većinom vrsnih igrača malog nogometa. Imali smo prilike gledati i igrati s bivšim i sadašnjim reprezentativcima futsala Hrvatske, igračima s prvoligaškim i drugoligaškim iskustvom, rekao je Paveli.

Govoreći o programskim zadaćama izrazio je posebnu želju da se za vrijeme njegovog mandata, koji ističe u prosincu, izgradi električna rasvjeta uz malonogometno asfaltno igralištu na što mu je zamjenik općinskog načelnika odgovorio kako će to teže ići s obzirom na derutnost lokacije gdje su locirani njihovi prostori i samo igralište.

– Ostale programske aktivnost bit će aktivnosti kontinuiteta, istaknuo je predsjednik. Klupski blagajnik Luka Radmanić je u svom izvješću istaknuo kako su prihodi kluba stabilni, a u protekloj godini članarinu je platio 61 član. Najveći dio prihoda dobili su redovnom dotacijom Općine Kotoriba.

Rashodi su bili u okviru planiranog, a Radmanić je istaknuo kako im je financijski plan za ovu godinu nešto niži od prošlogodišnjeg. Istaknuti su brojni sponzori i donatori koji su pomagali klubu te želja da sa svojim dobročinstvima i nastave.

Skupštinom je predsjedao tajnik Borko Beliga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije