PRIPREMNA UTAKMICA Graničar (K) bolji od Jalžabeta

Graničar iz Kotoribe, trećeplasirana momčad 1. ŽNL, u nedjelju, 4. veljače odigrao je prvi pripremni susret u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva. U goste im je stigao NK Jalžabet, dvanaesti klub IV. HNL Čakovec – Varaždin, koji vodi donedavni trener Graničara Mario Ružić.

Prvo poluvrijeme završilo je bez golova, iako su obje ekipe imale nekoliko izglednih prilika. U drugom poluvremenu, Graničar je preuzeo inicijativu i već u 54. minuti Neven Andrlon zabija za 1:0.

Isti igrač zabio je desetak minuta kasnije za 2:0, a nešto kasnije efektnim lobom i svoj treći pogodak na utakmici za konačnih 3:0. Susret je dobro odsudio Rudolf Čižmešija iz Donje Dubrave.

Kako nam je rekao domaći trener Danijel Fundak, Graničar nastavlja s pripremama, a do početka prvenstva u planu imaju još četiri pripremne utakmice. U subotu, 10. veljače u goste im dolazi Dinamo Domašinec.

14. veljače u Kotoribi će igrati protiv juniorske momčadi NK Varaždin, a 18. veljače, također u Kotoribi, igraju protiv NK Pušćine. Zadnja pripremna utakmica na rasporedu je 25. veljače kada gostuju kod NK Međimurec.

NK Graničar: Dolenec, Mikulan, Tilošanec, Trojko, Nađ, Lončar, Čižmešija, Drvarić, Ujlaki, Kvakan, Andrlon (još su igrali Rebrek, Friščić, Mirić, Vukotić, Orehovec, Matotek)
NK Jalžabet: Deduš, Kefelja, Friščić, Žugec, Levatić, Matheus, Tenčić, Car, Hanc, Adelson, Lotar (još su igrali Srpak, Grgić, Horvatić, Belavić)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije