Vijesti / Sport
Sport
NK DRAŠKOVEC Slave 70. rođendan i žele plasman u višu ligu

NK DRAŠKOVEC Slave 70. rođendan i žele plasman u višu ligu

Svoju su redovnu godišnju skupštinu protekloga vikenda održali članovi Nogometnog kluba Draškovec Geothermae. O radu kluba u proteklom razdoblju govorio je predsjednik kluba Josip Kobal.

Skupštinu su pozdravili predstavnici Grada Preloga, a posebnu je čestitku nogometašima iz Draškovca uputio gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek. Ove godine NK Draškovec Geothermae slavi sedamdeset godina svoga postojanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, NK Draškovec Geothermae, sportski je sljednik Sportskog društva „1. maj“, osnovanog 1948. godine. Sve je te godine nogometni klub u Draškovcu bio centar sportskog i društvenog života mjesta.

Danas Draškovec igra u 3. ligi Međimurskog nogometnog saveza, a cilj ekipe, koju s trenerske klupe vodi iskusni lisac Branko Lipić, je vrh tablice i plasman u 2. ligu Međimurskog nogometnog saveza za sljedeću sezonu.

Trenutno su u tijeku radovi i na obnovi svlačionica te prostora kluba na igralištu u Draškovcu, čime bi ovaj sedamdesetogodišnjak dobio prostore kakve zaslužuje, javlja Prelog.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!