Vijesti / Sport
Sport
STRELIČARI osvojili šest medalja u Sisku

STRELIČARI osvojili šest medalja u Sisku

Streličarski klub Sisak bio je domaćin za oko stotinu streličara iz čitave Hrvatske te BiH. Streličari SK Katarina Zrinski Čakovec nastupili su sa sedam natjecatelja i uspjeli osvojiti šest medalja.

U složenom luku među kadetima Štefan Granatir pucao je jako dobro i na kraju s istim brojem krugova, istim brojem desetki, ali jednom devetkom manje od prvoplasiranog, ipak osvojio drugo mjesto. U standardnom luku kadetske kategorije Fran Kovačić osvojio je zlatnu medalju, među seniorima Mladen Trupković osvojio je zlatnu medalju, dok je među veteranima Stijepan Oehler osvojio srebrnu medalju.

U stilu olimpijskog luka među seniorima i veteranima vodila se borba u duel mečevima raspucavanja. U seniorskoj konkurenciji Krešimir Štrukelj na kraju osvaja brončanu medalju, a isto tako među veteranima Mihael Štebih osvaja brončanu medalju.

U nastavku dvoranske sezone slijedi nekoliko klupskih turnira kao priprema za predstojeća Prvenstva Hrvatske kako za djecu tako i za sve ostale kategorije koja su na rasporedu za mjesec dana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!