Vijesti / Sport
Sport
VIDEO I FOTO Trčali na memorijalnoj utrci u spomen na Željka Murka

VIDEO I FOTO Trčali na memorijalnoj utrci u spomen na Željka Murka

Protekle subote, 10. siječnja u jutarnjim satima u organizaciji Policijske uprave međimurske, IPA-e Međimurje, UHVIDR-e Čakovec i Atletskog kluba Međimurje, održana je atletska utrka - 'Memorijalna utrka Željko Murk', kojom je obilježena 15. godišnjica tragične pogibije policijskog službenika Policijske uprave međimurske, Željka Murka.

Sedamdesetak zaljubljenika u trčanje, od čega polovica pripadnika policije, branitelja i vatrogasaca, sudjelovalo je na prvoj memorijalnoj utrci u spomen na Željka Murka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Start utrke bio je kod objekta UHVIDR-e na obali jezera na rijeci Dravi u Gornjem Kuršancu, odakle su sudionici krenuli prema IPA Centru međimurske policije i vratili se natrag do objekta UHVIDR-e.

Staza je bila iznimno teška jer je većim dijelom bila prekrivena snijegom, ali unatoč tomu svi su natjecatelji završili utrku.

- I na ovaj način željeli smo odati počast i zahvalu tragično poginulom djelatniku Policijske uprave međimurske koji je izgubio život obavljajući častan policijski posao. Također, ovom utrkom želi se promovirati zdrav način života i poticati na sportsko-rekreativne aktivnosti – istaknuo je predsjednik IPA- e Međimurje, Darko Dragičević.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!