NASTUP badmintonaša za reprezentaciju u Mađarskoj

U Pečuhu u Mađarskoj je u dvorani Multi Alarm održan 8. MULTI ALARM HUNGARIAN INT. JUNIOR 2018. u sklopu svjetske serije BEJC U19 2018 za juniore u-19 na kojemu je nastupilo 136 igračica i igrača iz 26 zemalja.

Za juniorsku u19 reprezentaciju Hrvatske nastupilu su i naši igrači Badmintonskog kluba Međimurje Luka Grubić po sedmi puta te debitanti Borna Vadlja i Laura Horvat u pratnji klupskih trenera Tomislava Grubića i Emilije Talan.

U konkurenciji pojedinaca Luka Grubić bio je slobodan u 1. kolu, u 2. kolu pobijedio je Slovenca Blaža Smrkolja 2:1, da bi u 3. kolu izgubio od 5. nositelja Bugara Iliyana Stoynova 2:1 u napetom meču gdje je Luka u 3. gemu zadobio i lakšu ozljedu mišića desne noge.



Borna Vadlja je u svom debiju poražen u 1. kolu od Slovaka Andreja Antoške 2:0 kao i Laura Horvat od Srpkinje Sare Lončar 2:0.
U konkurenciji parova Luka Grubić i Borna Vadlja poraženi su u 1. kolu od srpskog para Sergej Lukić / Mihajlo Tomić 2:1 (21:19, 12:21, 15:21 ) gdje su na žalost previše griješili kod servisa što ih je dovelo do poraza.

U konkurenciji mješovitih parova Luka Grubić je s Dubrovčankom Mijom Čerjan poražen u 1. kolu od slovenskog para Lozarić / Žuran 2:0, a Borna Vadlja također s Dubrovčankom Barbarom Janičić također poražen u 1. kolu od portugalskog para Chang / Lopes 2:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije