Vijesti / Sport
Sport
ODBOJKAŠI  Centrometala na korak do doigravanja

ODBOJKAŠI Centrometala na korak do doigravanja

Odbojkaši Centrometala i u trećem susretu u borbi za doigravanje ostvarili su pobjedu za tri boda i potpuno se približili svom cilju. Ovog su puta bili bolji od Siska 3:0.

U prvom dijelu prvog seta Vincek je odličnim servisima donio Centrometalu prednost od 9:4. No gosti su uzvratili na isti način i poravnato je kod 13:13. Tako je do 16:16, a onda domaći dodaju gas i bez većih problema uzimaju prvi set 25:21. U ključnim trenucima posebno se istaknuo mladi Juras.

U drugom setu poveo je Sisak 8:3. Domaći su poravnali kod 15:15, ali nikako da povedu. Imao je Sisak prednost od 21:19, no nisu izdržali do kraja. Centrometal je odigrao odličnu završnicu seta i s 25:22 poveo 2:0 u setovima.

Izgledalo je tada da su se gosti predali jer je Centrometal poveo 6:0 i 7:1 u trećem setu. No ležerna igra se domaćima osvetila i poravnato je već kod 9:9. Bilo je neizvjesno sve do 19:18, tada Međimurci dolaze do tri uzastopna poena pa nakon promjene ponavljaju isto za sigurnih 25:19.

U drugom susretu u Zagrebu je Medicinar svladao Kitro Varaždin 3:1. Centrometal je prvi na tablici sa 20 bodova, slijedi Sisak sa 16, Medicinar ima 13, dok je Kitro Varaždin na 5 bodova. U naredna dva kola Centrometal gostuje, u subotu idu u Sisak, a zatim u srijedu gostuju kod Medicinara.

OKM CENTROMETAL – OK SISAK 3:0  (21, 22, 19)
Dvorana  NGC  Aton Nedelišće, gledatelja  70
Suci: Bingula, Milinović  (oba Zagreb)
Centrometal: Bogdanović, Marciuš, Vincek, Kurteš, Gotal, Juras, Vuk, Palinkaš, Posavec, Komosar, Ivan Novak, Karlo Novak, Čičković, Kopačević (treneri Vabec i Siniša Novak)
Sisak: Blažević, Šajnić, Basta, Filip i Dino Jakšić, Alić, Tepavac, Duraković, Šimić, Wolf, Išek (trener Šarčević)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!