Vijesti / Sport
Sport
KAŠTELANKE uvjerljive u Štrigovi

KAŠTELANKE uvjerljive u Štrigovi

U dvorani OŠ Štrigova odigrana je utakmica 14. kola 2. A odbojkaške lige centar između OK Štigova i ŽOK Kaštel Pribislavec  
Međimurski derbi donio je sigurnu pobjeda Kaštelanki 3:0. Cijeli susret protekao je u odličnoj igri  Kaštelanki i u prvom setu od početka Kaštelanke su vodile cijeli set te osvajaju 25:19.

Drugi set domaće igračice dobro otvaraju i vode 0:4 i 2:8, ali Kaštelanke do tehničkog time auta uz odličan servis okreću i vode 12:10 i do kraja seta ne ispuštaju prednost i osvajaju set 25:18. I treći set je rutinski  pripao Kaštelankama 25:15.Susret je protekao u velikoj podršci navijača ŽOK Kaštela, ali i domaćih navijača.  Kaštelanke su osvojile prvo mjesto u 2. A nacionalnoj odbojkaškoj ligi centar - skupina sjever s 38 bodova s trinaest pobjeda i samo jednim porazom uz  set razliku 41:8. Ovaj rezultat je plod odličnog rada trenera Marka Obadića s igračicama te Upravnog odbora.

U drugom dijelu Kaštelanke će se natjecati u ligi za prvaka u 2. A nacionalnoj odbojkaškoj ligi centar s ekipama OK Medveščak,OK Dinamo II i OK Petrinja.

ŽOK Štrigova: Paula Pufer, Elena Stanković, Josipa Krumpić, Lea Heric, Anđelina Kraljić, Leonarda Zadravec, Tiara Žibek, Magdalena Žižek, Petra Posedi, Monika Lovrek, Ana Stanković, Marina Puh. Trener Siniša Stanković.
ŽOK Kaštel: Dijana Šestan, Mailinda Vnuk, Tija Budiša, Matea Knezić,Ljerka Herman,Inka Varga, Ema Frančić, Iva Bulović, Darina Ivačić, Mirna  Kamenić. Trener Marko Obadić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!