Vijesti / Sport
Sport
KARATE centar Šenkovec osvojio 12 medalja u Maloj Subotici

KARATE centar Šenkovec osvojio 12 medalja u Maloj Subotici

U nedjelju 18. veljače održano je 2. kolo međužupanijske lige u karateu. Domaćin je bila Mala Subotica u kojoj se okupilo oko 250 natjecatelja iz 10 klubova. Ekipa Karate centra Šenkovec sudjelovala je s 15 natjecatelja . Osvojili su ukupno 12 medalja od čega 5 zlatnih, 3 srebrne i 4 brončane. U cicibanima 9-5 kyu 3. mjesto osvojio je David Faić. U mlađim učenicima 9-5 kyu nastupila su četiri natjecatelja. David Vidović osvojio je 2. mjesto, a David Podgorelec 3. mjesto. Niko Šagi i Niko Bunjevčević nisu uspjeli doći do medalje.U konkurenciji mlađih učenica 9-5 kyu prvo mjesto osvojila je Bella Mikulić. Lorena Mihalković i Aiša Lepen nisu izborile meč za medalju. U konkurenciji učenica 9-5 kyu treće mjesto osvaja Ziya Lepen. U konkurenciji učenika 9-5 kyu prvo mjesto osvaja Mark Miller.


U konkurenciji učenika 2. mjesto osvaja Marin Plavetić, a David Vuković ostaje bez medalje. U kadetima drugo mjesto osvaja Goran Mihalković, a treće Leon Molnar.


U ekipnoj konkurenciji obje ekipe osvojile su 1. mjesto. Za ekipu mlađih učenica nastupile su: Aiša Lepen, Lorena Mihalković i Bella Mikulić, a za ekipu učenika nastupili su: Marin Plavetić, David Vuković i Mark Miller.  

Zadovoljni su postignutim rezultatima jer to su najmlađi natjecatelji koji tek ulaze u svijet natjecateljskog karatea. Natjecateljsku ekipu na natjecanju je vodio trener Nebojša Bošnjak, a sudio je Vlado Bošnjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!