Vijesti / Sport
Sport
STOLNI TENIS U 5. ML treći uzastopni remi vodećega Goričana 3

STOLNI TENIS U 5. ML treći uzastopni remi vodećega Goričana 3

Odigrano je 13. kolo u Međimurskim ligama Međimurske novine. Nadoknađene su dvije odgode iz 11. i 12. kola, ali su zbog bolesti igrača uslijedile tri nove pa su tablice u drugoj, trećoj i petoj ligi nepotpune. Na većini utakmica su postignuti očekivani rezultati, ali je bilo i iznenađenja. Kao pobjede ŠŠK Čaka protiv Draškovca i Hodošana 1 protiv ZEN-Šenkovca 3 u drugoj te neriješeni ishodi Dragoslavec Brega u gostima kod Čakovca 4 u trećoj i gubitak jednoga boda vodećega Goričana 3 kod Svete Marije 1 u petoj ligi.

U subotu 7. travnja na rasporedu su turniri TOP-12 za svaku od liga pa voditelj moli ekipe, koje ih žele organizirati da to jave voditelju liga.

1. liga

Redom visoki rezultati. U Draškovcu se očekivao veći otpor  HE-DRE 1 Katexu, ali se s dvije pobjede iskazao jedino Tomislav Repalust, dok je kod Čakovčana s tri pobjede najbolji bio Kristian Kovačić i dvije upisao Dean Lajtman. Vodeći Mihovljan 3 Prima biro i Putjane Brid su s istovjetnih 8:2 nadigrali Kos-Kotoribu 2 i Mihovljana 2, a treće plasirani ZEN-Šenkovec 4 s maksimalnih 10:0 MSTC Čakovec 2 pa je na vrhu ostalo isto međusobno rastojanje. U preostaloj utakmici Lopatinec 1 je bio nemoćan protiv Čakovca 1 pa je i dalje čvrsto na dnu.

2. liga

Mala Subotica 1 je odgodila s Kos-Kotoribom 3 pa je, nakon pobjede kod Donjega Kraljevca 2, Nedelišće 1 s utakmicom više samo na vrhu. Hodošan 1 je, uz tricu Jurice Pandura i dvicu Davora Vidovića, u gostima  iznenadio ZEN-Šenkovec 3 i nadoknadio domaći poraz od Loptinca 2 u zaostaloj utakmici 11. kola, a Lopatinčani su u redovnoj utakmici 13. kola još visoko poraženi kod GSTK Preloga 1. Nakon dugih sedam kola drugu su pobjedu, ponajviše zahvaljujući trici Bojana Zvonara i uz dvije pobjede Ivana Fileša, izborili igrači 'fenjeraša' ŠŠK Čaka protiv Draškovca i dobili poticaj da do kraja prvenstva pokušaju još nešto napraviti.

3. liga

Osvojenim bodom u gostima kod Čakovca 4 iznenadili su igrači Dragoslavec Brega pa su na posljednje mjesto gurnuli Nedelišće 2, koje je očekivano, uz solidan otpor, izgubilo kod vodećega Čakovca 2. Visoku pobjedu je kod USTA Belice 1 izborio Goričan 1 i ostao sam na drugom mjestu ispred Putjana 2, koje su odgodile utakmicu s Hodošanom 2, a s Putjančanima se izjednačio Čakovec 3, koji je novom tricom Zvonimira Turka slavio protiv GSTK Preloga 2.

4. liga

Zasadbreg je u općinskom derbiju, uz tricu Nikole Magdalenića, očekivano pobijedio Lopatinca 3 i zadržao bod prednosti pred ZEN-Šenkovcem 4, koji je kao domaćin bio bolji od Putjana 3. Danijel Matjačić nije tricom uspio spriječiti poraz HE-DRE 2 od Čakovca 5, a pobjede su izborile i dvije mihovljanske ekipe, četvrta kao domaćin, uz tricu Dražena Bubeka, protiv Čakovca Rozike biroa, a peta, uz tricu Dominika Topleka, u gostima kod USTA Belice 2.

5. liga

Vodeći Goričan 3 je i treći put uzastopno remizirao, u 13. kolu u gostima sa Svetom Marijom 1, i razliku od četiri boda pred Putjanama 5, koje su doma savladale Malu Suboticu 2, sveo na samo jedan. Na treće mjesto se, nakon pobjede kod Putjana 4 MLD, probio ZEN-Šenkovec 5, s istim brojem bodova kao i Kos-Kotoriba 5, a jedni i drugi imaju po jednu odgođenu utakmicu, Šenkovčani protiv Svete Marije 1 u 12. i Kotoripčani s Putjanama 7 u 13 kolu. U utakmici ekipa sredine tablice Donji Vidovec 1 i Donji Kraljevec 1 su podijelili bodove, a bod Vidovčanima je svojom trećom pobjedom u zadnjoj partiji donio Marko Kedmenec.

6. liga

Vodeći Goričan 2 je gubio prvi krug protiv Donjega Vidovca 2 i na kraju pobijedio sa 7:3 pa zadržao četiri boda prednosti pred Goričanom 5, koji je u dinamičnoj utakmici s čak šest partija u pet setova, od kojih je tri za Gorčence dobio Nikola Baranašić, savladao Svetu Mariju 2, i USTA Belice 3, koja je u gostima savladala Nedelišće 3, unatoč trici Maria Dokleje za domaće. Slavile su i preostale dvije ekipe iz gornje polovice tablice, HE-DRA 3 u gostima kod GSTK Preloga 3 i Putjane 6 kod Kos-Kotoribe 6.

7. liga

Vodeći Donji Vidovec 3 je bio slobodan pa su mu se na dva boda zaostatka približili Čakovec 6, koji je u gostima, uz tricu Dragana Jelenića i dvicu debitanta Dinka Jožića, savladao Lopatinca 4 i Goričan 4, koji je na gostovanju visoko porazio klince iz Putjana 8. U susretu ekipa iz donjega dijela tablice GSTK Prelog 4 je tricama Tonke Hozjak i Zlatka Filipića visoko u gostima pobijedio Goričana 6 i probio se na peto mjesto na tablici. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!