Vijesti / Sport
Sport
STOLNI TENIS U Sv. Martinu pojedinačno seniorsko prvenstvo Hrvatske

STOLNI TENIS U Sv. Martinu pojedinačno seniorsko prvenstvo Hrvatske

Od petka do nedjelje u sportskoj dvorani Termi Sveti Martin Hrvatski stolnoteniski savez i Stolnoteniski klub STARR iz Varaždina organiziraju pojedinačno seniorsko stolnotenisko prvenstvo Hrvatske. Na prvenstvo je pozvano 48 igrača i 32 igračice, državljani Republike Hrvatske, ali što zbog nedostatka interesa, što zbog bolesti, ali i pozamašne prijavnine taj broj nije u cijelosti popunjen.

Ipak, prijavili su se oni najbolji, pa će ljubitelji stolnoga tenisa moći uživati u njihovim igrama. Pojedinačne titule brane Frane Tomislav Kojić, koji igra u inozemstvu i Mirela Đurak, članica zagrebačkoga Dra. Časla, koji će veliku konkurenciju u prvom redu imati u našim najbolje rangiranim Andreju Gaćini i Tomislavu Pucaru te Mateji Jeger, koji igraju u inozemnim klubovima.

Prvenstvo započinje u petak kada se po okvirnoj satnici od 11 do 20 sati igraju pojedinačne kvalifikacije seniora i seniorki. U subotu od 10 pa do 17 sati na rasporedu su natjecanja muških, ženskih i mješovitih parova, a od 17 sati sa završnicom počinju seniorke, a subotnji program s početkom u 20.45 sati završava finalima mješovitih parova.  

U nedjelju od 11 sati će startati polufinala u muškim i ženskim parovima, a od 11.30 do 14.30  se nastavlja pojedinačnom završnicom za seniore i seniorke. Od 15 sati će se igrati finala muških i ženskih parova, a prvenstvo završava pojedinačnim finalima – od 15.45 sati za seniorke, a od 16.30 za seniore.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!