ZRINSKI poražen od Koke

>> ZRINSKI poražen od Koke

Utakmicu je pogotkom za Zrinski otvorila Lea Vukojević, ali već u sljedećoj minuti dolazi do izjednačenja zahvaljujući Tei Jalušić. U prvim minutama susreta pada još golova; igračice Zrinskog upisuju seriju 3-0 za vodstvo 4:1. Do šeste minute igračice Koke ostvaruju svoju seriju te ponovno izjednačavaju rezultat golovima Milosavljević, Tomić i Blažek. Koka do prvog vodstva dolazi u 13. minuti golom Blažek za 8:7.



U nastavku prvog dijela redaju se nove serije s obje strane, kao i nova izjednačenja. U posljednjim minutama dinamičnog prvog dijela Koka drži prednost koju protivnice ipak sustižu golovima Gavrić, a u drugi dio utakmice ulaze s izjednačenim rezultatom, 16:16.



U drugoj minuti drugog dijela u mrežu loptu spremaju Balić za Zrinski i Milosavljević za Koku. Dvadeset minuta prije kraja igračice Zrinskog imaju +2 (20:18) zahvaljujući golovima Grubišić, a tu prednost zadržavaju i povećavaju u nastavku. U 51. minuti Zrinski ima +3 (26:23), ali Koka ostvaruje seriju 3-0 i uspijeva izjednačiti šest minuta prije kraja za 26:26.



Golovima Milosavljević i Domjan Koka prelazi u vodstvo 26:28, a susret završava 27:30. Najefikasnija u redovima pobjednica bile su Dejana Milosavljević i Jelena Blažek, svaka po sedam pogodaka. Za Zrinski najviše je golova upisala Ana-Maria Gavrić, također sedam, donosi portal hrs.hr.



U 3. HRL sjever Zrinski 2 je pobijedio Veliko Trojstvo 39:18 (24:10), a susret Garešnica – Prelog je odgođen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije