Vijesti / Sport
Sport
ODBOJKAŠICE Kaštela, Štrigove i Nedelišća u tri različite skupine

ODBOJKAŠICE Kaštela, Štrigove i Nedelišća u tri različite skupine

Druga nacionalna odbojkaška liga centar dijeli se na skupine Sjever i Jug. Nakon 14 odigranih kola u skupini Sjever prvo mjesto pripalo je našem Kaštelu iz Pribislavca s 38 bodova, Štrigova je 6. s 12 bodova i na začelju je Nedelišće s 4 boda. Slijedi nam drugi dio prvenstva u kojemu će se igrati u tri različite lige u bobi za poredak.

U skupini koja igra za poredak od 1. do 6. mjesta u 5. kolu Kaštel dočekuje Petrinju, a ostali parovi su Medvešćak – Kitro Varaždin II i Dinamo II – Bjelovar. U ovoj skupini Kaštel i Medvešćak imaju 9 bodova, Bjelovar 7, Dinamo II 5, Petrinja 4 i Kitro Varaždin II 2 boda.

U skupini za poredak od 7. do 12. mjesta u 5. kolu odbojkašice Štrigove će gostovati kod HAOK Mladost III. Preostali parovi su Ivanec – Olimpik III i Daruvar – Čazma. U ovoj skupini Ivanec ima 10 bodova, Čazma i Daruvar 7, Mladost III 6, Olimpik III 5 i Štrigova 1.

U skupini za poredak od 13. do 16. mjesta Nedelišće Elting će gostovati kod Ivanić Grada, dok je drugi par Brcko – Vivera Glina. Ovdje se kreće od početka, odnosno svi klubovi startaju s nula bodova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!