Vijesti / Sport
Sport
CENTROMETAL poražen kod Rijeke

CENTROMETAL poražen kod Rijeke

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici doigravanja Rijeka je nadigrala igrače Centrometala te povela s 1:0 u seriji. Međimurci su dobro otvorili utakmicu, poveli s 5:3. Nakon toga dva direktna servis poena na Kurteša i dva na Jurasa i Rijeka vodi 8:5. Servisom Bogdanovića poravnato je kod 10:10. No opet dvije greške Kurteša pa jedna Jurasa na prijemu dovodi Rijeku u prednost od četiri poena. Uz takav prijem  Centrometal nije mogao parirati Rijeci i prvi set gubi 25:19.  

U drugom setu Centrometal je zaigrao bolje. Riječani više nisu radili toliko servis poena. Tijekom cijelog seta momčadi su se izmjenjivale u vodstvu. Zahvaljujući odličnim servisima Bogdanovića Centrometal je poveo 21:19. No nakon toga Vincek i Juras nisu uspijevali proći u napadu, jednu loptu u aut je bacio i Kurteš i domaći su napravili preokret i s 25:22 uzeli i drugi set.

To im je dalo dodatnog samopouzdanja, treći set su opet servis poenima poveli s tri poena prednosti. Stigli su to Međimurci. No u nastavku seta Riječani su bolji u svim elementima igre i s 25:18 završavaju utakmicu.

Nije ovo bio dobar nastup Centrometala. Porazu je pridonijela i činjenica da na utakmici nisu bili prisutni Posavec i Čičković. Druga utakmica na rasporedu je u subotu 17. ožujka u dvorani Aton u Nedelišću s početkom u 16:00 sati. Ukoliko se popravi prijem iz prve utakmice i igrači pokažu više htijenja moguće je izboriti treću utakmicu.

DOIGRAVANJE – ČETVRTFINALE,  1. UTAKMICA
MOK RIJEKA - OKM CENTROMETAL 3:0 (25:19, 25:22, 25:19)
Dvorana na Trsatu, gledatelja 100
Suci: Bingula, Milinović (oba Zagreb)
Rijeka: Pavlović, Ličina, Lešić, Jurišić, Martić, Osojnak, Lasić, Banko, Janjanin, Smiljanić, Jurčević, Colnar (trener Liverić)
Centrometal: Bogdanović, Marciuš, Vincek, Kurteš, Gotal, Juras, Vedran David, Hrvoje Novak, Palinkaš, Komosar, Marko David (treneri Vabec i Novak)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!