Vijesti / Sport
Sport
ZRINSKICE uspješne u Đurđevcu

ZRINSKICE uspješne u Đurđevcu

Ženski rukometni klub Zrinski Čakovec sa svojim mladim snagama sudjelovao je na turniru u Đurđevcu gdje su djevojčice u mini rukometu osvojile treće mjesto, a super mini rukomet djevojčice su bile prve u u malom - B finalu. Zrinski je u subotu sudjelovao na turniru s dvije ekipe godišta 2008. i 2007.SUPER MINI RUKOMET (2008. GODIŠTE)

U skupini D naše djevojčice završavaju na 3. mjestu (Čazma 6:8, Đurđevac crvena 3:4 i Pitomača 8:3) te ulaze u malo finale, organizator turnira ga je nazvao B finale. U tom razigravanju pobjeđuju četvrtoplasiranu ekipu iz skupine C ekipu Slavonka 9:1. Zatim u polufinalu pobjeđuju ekipu TVIN Virovitica 12:4 i u samom B finalu pobjeđuju djevojčice iz Pisarovine, ekipu Jamnica sa 7:5 i osvajaju pobjedonosni pehar.B finale – poredak:
1. ŽRK ZRINSKI ČAKOVEC
2. RK JAMNICA PISROVINA
3. ŽRK TVIN-VIROVITICA
4. RK PODRAVKA 2Sastav super mini rukometa, 2008. g: Ivana Jalušić, Kristina Goričanec, Tena i Ela Blagus, Tena Šimič, Zoja Kraljič, Nera Cigrovski, Tara Marciuš, Marta Doležaj, Nela Vrban, Hana Pintarić, Josipa Jarni, Rahela Varga, Simona Rubin. Nedostajale su bolesne Lucija Žibek i Tija Šimič.MINI RUKOMET (2007. GODIŠTE)

Kao prva momčad u svojoj skupini A (Pitomača 5:0, Trnina Križ 16:9 i Rugvica 14:6)  u azvršnici za pobjednika turnira prvo zrinskice igraju s četvrtoplasiranom ekipom iz skupine B, a to je Đurđevac i njih dobivaju 11:6. U polufinalu gube jedinu utakmicu na turniru od vršnjakina iz Pisarovine-Jamnica 8:10. I u zadnjoj utakmici dana, za 3. mjesto rezultatom 15:10 pobjeđuju ekipu Dubica (BiH).KONAČNI POREDAK ZA 2007. g.:
1. RK JAMNICA PISAROVINA
2. ŽRK TRNINA KRIŽ
3. ŽRK ZRINSKI ČAKOVEC

Najbolja petorka: Lucija Cizek (ŽRK Trnina Križ), Viktorija i Gabrijela Novak (ŽRK Zrinski), Veronika Vujanić i Nicole Jašarević (RK Jamnica).


Sastav mini rukometa, 2007.g: Laura Golubić, Ana Žuti, Nika Marciuš, Hana Vidović, Mia Hanžeković, Gabrijela i Viktorija Novak. Voditeljice i trenerice: Ljubica Vrbančić i Ivona Vugrinec.

Djevojčice su za ovu priliku imale novu sportsku opremu Joma.  Na inicijativu roditelja Ivana Jalušića zaposlenog u Austriji kupljeno je 30-tak kompleta dresova (uključivši i golmanske). Naknadno u nabavi ostale sportske opreme (sportskih ruksaka, markera, i ostale logističke pomoći) priključili su se roditelji Rubin iz Ivanovca, Žibek iz Vugrišinca te obitelj Vrban iz Mihovljana. Isto tako, putovanje autobusom u Đurđevac pomogla je tvrtka Tegra iz Čakovca. Rukovodstvo kluba, a i ostali roditelji djevojčica rukometašica se najiskrenije zahvaljuju na doniranoj opremi i pomoći. Čestitke djevojčicama!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!