IVO MAČEK i seniori zlatni na PH u streličarstvu

Streličarski klub Grebengradski streličari bio je domaćin dvoranskog Prvenstva Hrvatske za oko 200- tinjak streličara iz čitave Hrvatske u kategorijama kadeta, juniora, seniora i veterana. Prvenstvo je bilo odlično organizirano u subotu i nedjelju, a ukupno su nastupila 32 kluba.

Naši streličari iz Katarine Zrinski Čakovec uspješno su nastupili na ovom Prvenstvu pa su s trinaest natjecatelja osvojili šest medalja.

Zlatni seniori


Najuspješniji su naši streličari bili u olimpijskom luku gdje je seniorska ekipa u sastavu Krešimir Štrukelj, Tihomir Miljan i Mladen Kodba odlično otpucala kvalifikacijski dio turnira i na kraju su uspjeli osvojiti zlatnu medalju i naslov državnih prvaka Hrvatske. Naša druga ekipa olimpijskog luka u sastavu Mario Hegeduš, Karlo Cilar i Ivan Hajdinjak isto je dobro pucala i na kraju su zauzeli četvrto mjesto.

Krešimir Štruekelj, državni viceprvak


U pojedinačnom djelu među seniorima, od naših šest predstavnika u konkurenciji od 30 natjecatelja, Krešimir Štrukelj dobro je pucao sve do finala gdje je malo popustila koncentracija i na kraju Štrukelj osvaja srebrnu medalju i naslov viceprvaka Hrvatske. Jako dobro je pucao i povratnik Mario Hegeduš koji je na kraju zauzeo deveto mjesto, Tihomir Miljan zauzeo je deseto mjesto, Karlo Cilar zauzeo je 17. mjesto, Ivan Hajdinjak zauzeo je 20. mjesto, a Mladen Kodba na kraju zauzima 21. mjesto.

U konkurenciji seniorki Sanela Kovačić dobro je otpucala čitavi turnir i ostvarila novi osobni rekord, na kraju je to bilo dovoljno za plasman na peto mjesto, ali raduje nas da Sanela iz turnira u turnir puca sve bolje.

Kadetski prvak Ivo Maček


U konkurenciji kadeta nastupilo je 15 natjecatelja, a naš Ivo Maček pokazao je veliku mirnoću i koncentraciju i u sva četiri dvoboja bez puno problema pobijedio svoje protivnike i tako na kraju Maček osvaja zlatnu medalju i naslov prvaka Hrvatske. U konkurenciji veterana također je dobro pucao Mihael Štebih i također došao u finale, gdje je na žalost ponestalo malo snage i na kraju Štebih osvaja srebrnu medalju.

Viceprvak Jan Miljan


U stilu standardnog luka među kadetima dobro je pucao Jan Miljan koji je nakon kvalifikacija zauzeo prvo mjesto, ali je u finalnom dvoboju za zlato malo slabije otpucao par strijela i na kraju ipak osvojio srebrnu medalju. Fran Kovačić je na žalost malo popustio u dvoboju za brončanu medalju i na kraju zauzima četvrto mjesto. Među veteranima Stijepan Oehler osvojio je brončanu medalju. U stilu složenog luka među seniorima nastupio je Krunoslav Sušec i na kraju zauzeo 11. mjesto.

Iduće nedjelje na rasporedu je Prvenstvo Hrvatske za djecu do 14 godina koje će se održati u Maloj Subotici, a organizator je naš klub Katarina Zrinski Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije