BITNA pobjeda rukometaša Čakovca

Bitna pobjeda rukometaša Čakovca u 2. HRL Sjever u srazu s neugodnim i dobro uigranim gostima iz Dubrave. Iako rezultat 36:30 sugerira da je Čakovec ostvario laku pobjedu od šest razlike, utakmica je bila sve osim laka.

Od početka napeta utakmica gdje se igralo gol za gol. Gosti su prvi poveli, a Čakovčani su uspijevali zadržavati priključak te su samo jednom uspjeli povesti u prvom dijelu i to kod rezultata 11:10. Mladići iz Dubrave pokazali su se kao neugodan i veoma dobro uigrani protivnik pa se na poluvrijeme otišlo rezultatom 15:15. Bilo je dosta promašenih zicera, ali i odličnih obrana gostujućeg vratara.

Na otvaranju drugog dijela uspjeli su domaćini otići na tri razlike kod rezultata 19:16, ali uporni gosti vratili su se u utakmicu i imali izjednačen rezultat (20:20) te su se držali u korak s domaćinom sve do zadnjih petnaestak minuta utakmice kada su domaćini uspjeli povezati nekoliko bitnih golova i otišli na tada za goste nedostižnih sedam razlike, da bi utakmica na kraju završila sa šest golova prednosti za domaćina.

Bila je ovo deveta pobjeda Čakovčana u nizu, a slijedeća utakmica igra se protiv RK Petrinja u gostima te je izuzetno bitno nastaviti s pobjedama obzirom su nakon raspleta u ovom kolu došli na tri boda zaostatka za vodećima.

Za MRK Čakovec nastupali su: vratari Marciuš, Horvat i Kovačević te igrači Škrobar (3), Srnec (1), Petek (2), Tkalčec (3), Horvatić (11), Gradišćaj (4), Sklepić (9), Korent, Radiković (1), Herman (2), Hozjan, Čapalija, Horvat. Trener Josip Borković.



Pobjeda druge ekipe

Pobjeda i za našu drugu ekipu MRK Čakovec 2 u trećoj ligi Sjever protiv iskusnih gostiju iz Novske 33:28. Bila je ovo još jedna dobra predstava igrača trenera Antonia Anđela. Otvaranje susreta posve izjednačeno uz nekoliko propuštenih prilika domaćina pa sve do rezultata 11:11 kada se uspijevaju domaćini rezultatski malo odvojiti te na poluvrijeme odlaze rezultatom 18:15.

Iskusni gosti nisu se predavali te su u drugom poluvremenu stalno rezultatski pratili mladiće iz Čakovca pa su tako uspjeli pet puta izjednačiti rezultat, ali to im nije bilo dovoljno za preokret i pobjedu. Na kraju utakmice nekoliko važnih obrana Hajdarovića što je omogućilo da se Čakovčani rezultatski odvoje i utakmicu privedu kraju s pet golova prednosti. Iduće kolo naši mladići gostuju u Ilovi.

Za MRK Čakovec nastupali su: vratari Hajdarović i Hamer te igrači Hozjan (5), Vaser (2), Lukman (4), Želežnjak (3), Hozmec (2), Kanižić, Horvat (7), Čapalija (6), Škoro, Kocijan (1), Tompić (1), Srebrenjak (1), Mihalic i Kos (1).



Pobjede mladih snaga

Jedanaesto kolo Hrvatske rukomete lige za dječake A rođene 2004./2005. za rukometaše MRK Čakovca završilo je s dvije pobijede. Utakmice su odigrane u Čakovcu, a prvi protivnik mladim Čakovčanima bio je RK Trnovec koji se nalazi pri dnu tablice. Na samom početku Čakovčani su očekivano poveli i tako držali prednost sve do kraja utakmice koja je završila rezultatom 30:15 u korist rukometaša Čakovca. Drugi protivnik bio je RK KTC s kojim su mladi Čakovčani odigrali rutinsku utakmicu i pobijedili rezultatom 22:29. Priliku za igru dobili su svi igrači.

Za MRK Čakovec nastupili su: Jan Sanjković, Hugo Mađarić, Jakov Sanjković, Jura Egon Juranić, Alex Solarić, Grga Pavlic, Petar Hozmec, Blaž Lukša, Mislav Krauthacker, Jakov Kovačević, Marko Tkalec, Paolo Žignić, Martin Debelec, Luka Kovačević i Vito Horvat. Trener Davor Varga, prof.



U Čakovcu su odigrana dva susreta 9. kola 1. HRLDBS sa gostima iz RK Garešnice i RK Daruvara. U prvoj utakmici pobijedili smo RK Garešnicu 23:12 (12:7), a zaigrali su svi igrači. U drugoj utakmici derbi sa gostima iz Daruvara pred solidno popunjenim tribinama 2. OŠ Čakovec domaćih i gostujućih navijača vodila se velika borba na terenu.

Osim početnih 1:0 gosti nisu više imali prednost tijekom utakmice, ali su stalno puhali za vrat i tražili svoju priliku. Pokazali su da kada su pravi spremni za pobjedu, a što je i prikazano dobrom igrom u obrani i napadu. Zasluženo su Čakovčani pobijedili 25:16 (10:8). Čestitke svim igračima i zahvala vjernim navijačima.

Za MRK Čakovec nastupili su: Ninić, Varošanec, Šoltić, Mavrek, Novak, Radek , Kostel , Dokleja, Ladić, Vuri D, Želežnjak, Čapalija, Črešnjovec, Malašić, Vuri F., Topolko, Hozmec, Šafarić. Trener Dario Varga, prof.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije