UKI CUP 2018. Nogometašicama Međimurja treće mjesto

>> UKI CUP 2018. Nogometašicama Međimurja treće mjesto

Protekle subote održao se međunarodni nogometnog turnira za djevojčice UKI CUP 2018. u Sportskom parku Radomlje na terenima s umjetnom travom Ženskog nogometnog kluba Radomlje. Ovo je bio 7. po redu međunarodni turnir za djevojčice U-11, U-13, U-15 koji organizira ŽNK Radomlje, sudjelovalo je 23 ekipa iz pet država Slovačke, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Hrvatske.

Nogometna škola Međimurje – Čakovec na turniru je sudjelovala s dvije uzrasne kategorije U-15 (2003. i 2004. godište) te U-13 (2005. i 2006. godište). U kategoriji U-15 sudjelovalo je 12 ekipa koje su bile podijeljene u četiri skupine, a naše djevojčice zauzele su 7. mjesto. Naša ekipa prošla je skupinu kao druga. NŠ Međimurje-Čakovec – Slovan Bratislava 0:2, NŠ Međimurje-Čakovec – Primorje 5:0. Četvrtfinale NŠ Međimurje-Čakovec – ŽNK Radomlje 0:5, NŠ Međimurje-Čakovec – Pomurje 0:1

U kategoriji U-13 sudjlovalo je šest ekipa podijeljenih u dvije skupine, a naše djevojčice osvojile su treće mjesto. U skupini naše djevojčice osvojile su prvo mjesto. NŠ Međimurje-Čakovec – Fužinar 2:0, NŠ Međimurje-Čakovec – ŽFK Napredak 3:0. Polufinale NŠ Međimurje-Čakovec – ŽNK Pomurje 0:1, za treće mjesto NŠ Međimurje-Čakovec – ŽFK Napredak 1:0

Nogometna škola Međimurje-Čakovec prvi put je s djevojčicama sudjelovala na međunarodnom turniru. Ovo je bilo jedno novo iskustvo za klub i djevojčice. Naše djevojčice prezentirale su dobar nogomet te su dokazale da se ravnopravno mogu nositi sa svim klubovima iz naše regije te im je ovo još jedan dodatna motiv za daljnjim treniranjem i napredovanjem.


U-15 2003. i 2004. godište: Isabella Branović, Nikolina Rešetar, Viktorija Golenko, Greta Blagus, Paula Stanić, Michelle Lukman, Marija Šantek, Glorija Hatlek i Lana Bakač. Trener Bruno Matotek.


U-13 2005. i 2006. godište: Sara Sermek, Ema Puljić, Helena Damjanović, Morena Mikulić, Lana Huzjak, Lana Zorković, Lea Bartolić, Nicole Murk, Anja Horvat, Dora Strelec, Katja Sedmak i Ema Čurin. Trener Kristijan Srpak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije