KARATISTIMA Globusa deset medalja na Otvorenom prvenstvu Slovenije

>> KARATISTIMA Globusa deset medalja na Otvorenom prvenstvu Slovenije

U subotu 10. ožujka u Laškom je održano Otvoreno prvenstvo Slovenije – Slovenia Open 2018. U odličnoj organizaciji Karate Zveze Slovenije na natjecanju su nastupili natjecatelji i klubovi iz 11 država. Na prvenstvu su nastupili i karatisti Globusa iz Čakovca s osam natjecatelja (većina je odradila i stariji uzrast) i osvojili 3 zlata, 4 srebra i 3 bronce (na žalost dio ekipe je ostao doma u virozi pa je sigurno izmakla još koja medalja).



U ukupnom poretku Globusovci su zauzeli odlično 7. mjesto, s obzirom da su među osam najboljih ekipa bile reprezentacije Slovenije, Italije, Uzbekistana i Srbije (a Globus se plasirao iza Italije i ispred reprezentacije Srbije koja je osvojila 8. mjesto).



Najuspješnije su bile Aida Trstenjak, koja je osvojila zlato u svojem uzrastu malčica (ml. učenica) i u starijem uzrastu deklica (učenica) i Emily Beti, koja je osvojila zlato u svojem uzrastu i srebro u starijem uzrastu.



1. mjesto i zlatnu medalju osvojili se: Aida Trstenjak malčice -30kg, Aida Trstenjak deklice -35kg i Emily Beti deklice +40kg



2. mjesto i srebrnu medalju osvojili su: Lovro Farkaš ml. kadeti -50kg, Josip Slukić ml. kadeti +50kg, Emily Beti ml. kadetkinje -45kg i Luna Hamer juniorke -59kg.



3. mjesto i brončanu medalju osvojili su: Nikola Topličanec ml. kadeti -40kg, Kristian Topličanec kadeti -52kg i Josip Slukić kadeti -57kg. Peto mjesto: Ana Filipović ml. kadetkinje +50kg. Natjecatelje su na turnir vodili treneri Mladen Vizinger i Dejan Slukić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije