GLOBUSU osam zlata i pehar za najbolji klub u Zagrebu

>> GLOBUSU osam zlata i pehar za najbolji klub u Zagrebu

U nedjelju je u Zagrebu održan jubilarni 10. Bushido karate kup prijateljstva na kojem je sudjelovalo 653 natjecatelja iz 71 kluba i čak 7 država (Slovačka, Mađarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Italija, Hrvatska). Na turniru je nastupilo 11 karatisti Globusa koji su osvojili 11 medalja, od čega 8 zlatnih, 2 srebrne i 1 brončanu medalju.



S ostvarenim rezultatima karatisti Globusa osvojili su i veliki pehar za najbolji klub (pošto domaćin KK Bushido nije bio u konkurenciji za nagrade), ispred karate klubova Kastav i Omega Zagreb.



Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojili su: Aida Trstenjak ml. učenice -28kg, Laura Strahija ml. učenice -32kg i učenice -32kg, Sven Strahija učenici -46kg, Emily Beti učenice -44kg, Ema Marčec ml. kadetkinje -40kg, Lovro Farkaš ml. kadeti -52kg i Josip Slukić ml. kadeti -57kg.



Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojili su Petar Slukić ml. učenici -38kg i Ana Filipović ml. kadetkinje +55kg. Treće mjesto i brončanu medalju osvojio je Sven Strahija ml.kadeti -45kg.


Nastupili su još i Jan Kovačić i Nikola Topličanec. Naše karatiste na natjecanju su vodili Mladen Vizinger i Dejan Slukić, a sudio je Tomislav Magdalenić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije